2777
2789
عنوان

دختر که دانشگاه نرفته ارزشش پایینه

104 بازدید | 13 پست

یه دوستی دارم این بنده خدا سال کنکورش افسردگی گرفت نتونست درس بخونه و همینطور پدرش توان مالی دادن شهریه دانشگاه ازاد رو نداشت

حالا چند روز پیش توسط یکی از مادرای دوستامون مورد حمله قرارگفت که این دختر بی سواده و چیپ و دیپلمیه

دعوتش نکنین توی دورهمی یلدامون ما همه درس خوندیم اما اون نه حتی بعد افسردگیش هم دیگه حوصله قبل برای خوندن درس رو و همینطور شرایطش رو نداشت

برام سوال شد یعنی واقعا انقد دیپلمه بودن بده؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بنظرم ارزش کسی ک این طرز تفکرو داره پایینه تحصیلات شعور نمیاره

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سطح مادر دوست تون پایین تره با این الفاظ زشت

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

چه خانمه عقب مونده ای

منه پشت کنکوری الان خودمو بکشم چون پای علاقم واستادم؟

حالا خوبه ۸۰ درصد جامعه دانشگاه آزادین و با بیکار فر قی ندارن

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

داشتن تحصیلات دانشگاهی صددرصد ارزش آدم رو از یه فرد دیپلمه بالاتر میبره.

اما نه در حدی که طرف رو بخاطر سطح تحصیلاتش از جمع خودتون خط بزنید. الان یعنی یکی از شما بره دکترا بگیره باید لیسانسه ها و فوق لیسانسه ها رو محل نزاره؟

برای این ادم و تو اون موقعیت نه

ولی در کل بله دیپلم الان سواد خاصی نیست و از اکثریت مدرک پایین تری دارند کارهای خدماتی ساده هم لیسانس و فوق میخوان دیپلمه موندن تو دنیای امروز جایی نداره حتی اگه شغل ازاد قراره داشته باشی

خب دانشگاه پیام نور بخونه هم شهریه اش کمه هم وام شهریه میدن راحت میتونه کارشناسیشو یگیره

کلا انگیزشو برای درس از دست داده

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

کلا انگیزشو برای درس از دست داده

شما بهش انگیزه

توی دوره زمونه الان واقعا شرایط و موقعیت هست حیفه نخونه

حالا آزاد نشد پیام نور

صرف دانشگاه و مدرک شاید هیچ تاثیر خاصی نداشته باشه ولی حضور در محیط هایی مثل دانشگاه باعث رشد شخصیت اجتماعی میشه، تلاش برای درس خوندن اعتماد بنفس و هدف میده و آدم بهتری میسازه ازش