2777
2789
عنوان

امپول هپارین اماده ی تزریق

860 بازدید | 16 پست

من باردارم هپارین ۶۰۰۰ میزنم هر روز

امروز یکم از امپوله ریخت بیرون🥴بیشتر از یکم

نگرانه چیزی نیس؟فردا زودتر بزنم امپولو؟

من یک مامان هپارینی‌ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول سلکسان یا انوکساپارین

نه اشکال نداره فردا سر موعد بزن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ای خدا من چیکار کنم😓😭

طوری نشده بابا

نگران نباش اتفاق افتاده دیگه

ایه قران که جابه جا نشده

ان شاا... خیره✌✌✌💖💖💖💖💖💖🌷🌷🌷🌷

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
ینی فردا میاد من یکی دیگه بزنم خیلی نگرانم😔

اصلا نگران نباش از من علظت خونت بیشتر نیست یه روز هم نزنی چیزی نمیشه چه برسه به چند قطره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

فکر کنم هواگیری میکنی که ریخته بیرون

اصلا نباید هواگیری بشن

هوا رو بفرست انتهای امپول و تزریق کن. 

ولی یه مارکی بود یادم نیست مارکشو اگه هوا انتهای امپول بود و بازش میکردم برای تزریق خودش چند قطرش میریخت 

فکر کنم هواگیری میکنی که ریخته بیرون اصلا نباید هواگیری بشن هوا رو بفرست انتهای امپول و تزریق کن.& ...

خدا خیرت بده خیالم راحت شد 

از این به بعد هواگیری نمیکنم اره با هواگیری بیرون ریخت

ایشالا تا فردا چیزی نشه

خیلی بده 

هفته ی دهم بارداریم اما بخاطر کرونا نتونستم برم سونو واسه قلبش

فقط یه بار رفتم که گف بین ۵تا۶هفته س ساک و جنین هست فعلا زوده واسه قلب بنظرت قلب داره الان؟

مجبورم بعد ۱۳بدر برم سونو

هر روز یه هپارین ۶۰۰۰میزنم

سه تا دوفاستون

یه دونه اسپرین 

اسید فولیک و چنتا ویتامین

قبلا هم دوتا سقط داشتم تا ۵هفته یا ۶هفته رشد میکرد دیگه رشد نمیکرد

بنظرت این یکی رشد میکنه با این امپول اینا؟

خیلی نگرانم هم واسه قلبش هم غربالگریا

میگم سالم باشه فقط دیگه هیچی نمیخوام

من یک مامان هپارینی‌ام
فکر کنم هواگیری میکنی که ریخته بیرون اصلا نباید هواگیری بشن هوا رو بفرست انتهای امپول و تزریق کن.& ...

امپولا رو هم از وقتی فهمیدم باردارم میزنم 

ینی رفتم سونو واژینال گف ساک ۴هفته ای منم دقیقا از اون موقه شروع کردم به زدن امپولا 

من یک مامان هپارینی‌ام
خدا خیرت بده خیالم راحت شد  از این به بعد هواگیری نمیکنم اره با هواگیری بیرون ریخت ایشالا تا ...

اره حتما.‌

الان قلب داره. بیمارستان خصوصی برای سونو برو تو عید خلوته. 

ببخشید من هرکاری می کنم هوا نمی ره ته آمپول چه جوری این کارو کنم. امروز اشتباه هوا رو هم تزریق مردم. 😭😭