2777
2789

پسرم ۶سالشه یعنی عملا من فقط یه سال میتونم باهاش باشم بعدش بهم نمیده حضانتشو، شرایط نگهداریشم داره، مادرش ، خواهرش ، خیلی راحت میتونه.

حالا بااین وضعیت شما جای من بودین میسوختین و میساختین بخاطر بچه تون یا دل به دریا میزدین و جدا میشدین؟

شاید به خاطر بچم میموندم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد 7 سال دادگاه تعیین میکنه بچه با کی باشه عزیزم

مهریه اتو جای بچه و طلاق ببخش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

منم بچه هام همسن بچه تو بودن و خانه دار و خواستم جدا بشم 

اما هم بخاطر خودم هم بخاطر بچه هام صبر کردم تا بزرگ بشن

رفتم شاغل شدم و ارشدم گرفتم و یک خونه و ماشین تهیه کردم

الان بعد ۲۰ سال زندگی درخواست مهریه و نفقه دادم تا جدا بشم

خیالم از بچه هام هم راحته چون مستقل بار اوردمشون

من فقط در صورت خیانت همسر بچهارو بهش میدم البته مهریمم میبخشم اونم بخاطر بچهام

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫