2777
2789
عنوان

کسی هست که مهریشوبخشیده باشه.

369 بازدید | 25 پست

خودتون یااطرافیانتون کسی رو میشناسیدکه مهریشو بخشیده باشه؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بخشیدم ۴۱۴ تا بود ۴۰۰ تاشو بخشیدم و ۱۴ تا سکه مهرمه😊

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بله، خودم و زنداداشم

چرابخشیدی عزیزم؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

تا وقتی جوون هستید نبخشید بزارید سن خودتون شوهرتون ک رفت بالا بهش ببخشید ک اون دنیا خدایی نکرده مدیونتون نباشه

نیمه دیگرم،،،تمام عشق و باورم ،،،اگرمن از تو بگذرم،،،میمیرم.😘😘
خودم

چرابخشیدی

نه عزيزم يه جرياناتي بينمون پيش اومد منم بخشيدم يني ي جورايي خيالشو راحت كردم

منم توهمین شرایطم شوهرم میگه مهریتوببخش اگه میخای خیالم راحت بشه

منم توهمین شرایطم شوهرم میگه مهریتوببخش اگه میخای خیالم راحت بشه

بستگي به شوهرت داره من شوهرمو ميشناختم كه واقعان مرد هست و خيالاتي تو سرش نيس بعدش خونه و ماشينشو زد به نامم 

چرابخشیدی عزیزم؟

چون بعد یه مدت شناخت کافی از شوهرم بدست آوردم  و اینکه خواستم اگر زمانی حس کرد منو نمیخواد از ترس مهریه با من نمونه و اگر دلش بامن نباشه حضورش رو نمیخوام. اون پول ارزشی نداره برام البته کاملا نبخشیدم چون خواسته خودش بود، ۵۰۰ سکه رو کردم ۷ سکه

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!

میدونستین تا به صورت محضری نبخشین ارزش قانونی نداره روی ورقه عادی و زبونی ارزش قانونی نداره

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU