2777
2789
عنوان

کسی هست که مهریشوبخشیده باشه.

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 25 پست

نبخشیدم اما ممنوع الخروج هم نکردم و تونست ماشینش رو ببره روسیه بفروشه

دوران عقد جدا شدم

عقد کردیم ۳۱۴ تا سکه بود گفت بنویس ۳۰۰ تا گرفتم برو ثبت دفترخونه کن اسکن کن به ایمیلم بفرست

قبول نکردم گفتم میبخشم اما نمینویسم گرفتم

گفت نه بنویس گرفتی

گفتم اگه اینکارو کردم بعدش چی میشه گفت ۱۴ تای مونده رو مثل سگ میندازم جلوت طلاقت میدم

حتی نیومد طلاق بده غیابی جدا شدم

اما چون باکره بودم نصفش میرسید

۱۵۷ تا که قاضی به زور گفت باید ببخشی تا طلاق اجرا بشه ۷ بخشیدم

موند ۱۵۰ تا

همچنان مونده فقط حکم مهریه رو گرفتم نرفتم اجرای احکام

میدونستین تا به صورت محضری نبخشین ارزش قانونی نداره روی ورقه عادی و زبونی ارزش قانونی نداره

زبونی که فایده نداره. و ارزشی نداره.

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توهمین شرایطم شوهرم میگه مهریتوببخش اگه میخای خیالم راحت بشه

نه این خوب نیست که اون مجبورت کنه، من شوهرم راضی نبود و خودم اجبارش کردم و خواستم. اگر خودش ارم اینو میخواس هرگز نمیرفتم اقدام کنم😶

زبونی که فایده نداره. و ارزشی نداره.

روی کاغذ عادی هم ارزش نداره یه فایمل داشتیم روی کاغذ مهریه شو بخشیده بود بعدش موقع جدایی شوهرش کاغذ رو به دادگاه داده بود قبول نکردن و گفتن باید محضری باشه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

مهریه بخشیدن اشتباست چون مردا قابل پیش بینی نیستند و اینکه خانم ها جز مهریه پشتوانه ی دیگه ای ندارن، مگه اینکه ملکی چیزی بنام خانم بزن اونوقت یه چیزی میشه بخشید

روی کاغذ عادی هم ارزش نداره یه فایمل داشتیم روی کاغذ مهریه شو بخشیده بود بعدش موقع جدایی شوهرش کاغذ ...

آره، باید مهر دفتر خونه زیرش باشه و ثبت بشه

استارتر ی جرایانی بهت میگم دیگه خودت تصمیم بگیر یکی از اشناهامون عروسش دختر خوب و مومنی بود فقط حاصر جواب بود با شوهرشم خوب بودن مادر شوهره اهل دخالت عروس هم جوابشو میداد تا اینکه مادرشوهره رف رو مخه پسره گف ب زبون بگیرش مهرشو ببخشه بعد از بخشش مهر چن ماه بعدش طلاقشو میدیم و اینکارو کردن بنطرمن اصلا اینکارو نکن حتی اگه کاره اشتباهیم کردی بگو من بهت قول میدم شرافتمو قسم میخورم ولی اینکارو ازم نخاه ک مهرمو ببخشم

استارتر ی جرایانی بهت میگم دیگه خودت تصمیم بگیر یکی از اشناهامون عروسش دختر خوب و مومنی بود فقط حاصر ...

درخاست دوستی میدم بیا حرف بزنیم 

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

استارتر به نظرم خیلی اشتباهه که مهریتون رو ببخشید

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU