2777
2789

بچه ها دردش چطوریه؟ من هفته سی و ششم ولی هفته سی و یک که رفتم سونو گفت بریچه کی باید دوباره برم ببینم چرخیده یانه

الان گاهی یه دردایی دارم میگیره ول می‌کنه مخصوصا وقتی بچه تکون میخوره شدیده

تو این شرایط کسی نمیدونه اوضاع بیمارستانا چطوریه؟ با این کرونا

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

اگه بچت دختره شاید کیسه ابت پاره بشه میری بیمارستانوامپول فشارمیزنن دردات شرومیشه 

من ک اونطوری بودم

دردزایمان وحشتناکه بنزم امپول بی حسی بزن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من اولش کمرم به شدت درد گرفت.و بعد هی فاصلش کم تر شد و به شکم هم رسید.

قبلشم درد داشتی؟ شما تو سونو سفالیک بود؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اگه بچت دختره شاید کیسه ابت پاره بشه میری بیمارستانوامپول فشارمیزنن دردات شرومیشه  من ک اونطور ...

آره دختره. برا دخترا کیسه آب پاره میشه؟ وااای درداش چقدر طول کشید براتون؟ اینجا تو شهرما زایمان با بی حسی ندارن باید درد بکشیم😟

بريج باشه كه سزارين ميكنن

خب ممکنه ازاون موقعا سفالیک شده باشه 

دکتر گفت امکان چرخیدنش زیاده

منم دکترم گفته ۱۱ام بیا معاینت کنم همون روز میفرستم برا زایمان،،بدون درد میفرسته بیمارستان؟؟؟؟

خوش تر اَز دورانِ عشق با همسرم و پسرم اَیـام نیست😍👑👩‍❤️‍👨🧿💚💋🖇️💍✨🌼🌍🌺🥰👼

من از ديشب شياف رو قطع كرد دكترم از صبح درد پريودى دارم ولى ملايمه به نظرتون طبيعيه ؟؟ ٣٥ هفته و پنج روزمه

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
ببین اولش مثل درد پریوده یه کوچولو درد داری باز بعد از چند دقیقه دوباره

از دو شبه که گاهی یکم کمردرد پریودی خفیف میگیرم ولی هنوز هفته سی و ششم زود نیست برا زایمان؟

آره دختره. برا دخترا کیسه آب پاره میشه؟ وااای درداش چقدر طول کشید براتون؟ اینجا تو شهرما زایمان با ب ...

کجاست مگه شهرتون؟همه جاداره ها.

من از۵صبح دردام شروشدتاساعت۴ونیم بعدازظهربچه بدنیااومد.برام وحشتناک بودساعت۲ونیم شب هم کیسه ابم پاره شد.دردنداشتم خودشون امپول فشارزدن دردام شروشد

دردش یجوری بودک ن میتونستی نفستوبدی بیرون ن نفس بکشی وقتی دردش میادمیخکوب میشی

ازهمه دردناکترک دکترمیادمعاینه میکنه اون خیلی دردداره شایدصدبارمعاینه میکنن تابچه بیاد

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
منم دکترم گفته ۱۱ام بیا معاینت کنم همون روز میفرستم برا زایمان،،بدون درد میفرسته بیمارستان؟؟؟؟

من که تجربه ندارم عزیزم نمیدونم، شاید می‌فرسته اونجا آمپول فشار میزنن

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم. برا منم دعا کن