2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حصار تنهایی من پیشنهاد میکنم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

من قبل از تو

من بعد از تو 

البته دومی نخوندم فقط تعریفشو شنیدم 

اولی رو هم فیلمشو دیدم ولی جاریم رمانشو داره میگن دقیقا عین فیلمشه

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
من قبل از تو من بعد از تو  البته دومی نخوندم فقط تعریفشو شنیدم  اولی رو هم فیلمشو دیدم ...

افتضااااحه

هردوشو خوندم مزخرف

فقط فیلمش خوب بود

رمان جزئیات بیشتری داش البته

جلد سومش هم بنام باز هم من

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
برو کانال خانم ناهید گلکار تو تل  رمان زیاد خوندم بعد این همه سال این جلبم کرد @nahid_golkar

تلگرامم پروکسیاش کارنمیکنه😢😢😢توچی نصب کردی

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

یادت باشد

رمان عاشقانه زندگی شهید مدافع حرم حمیدسیاهکالی 

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
هیچکسان محله ممنوعه عالیه حتما بخون

اینا ترسناکن خواهر یمدت میخوندم کلا شبا خواب میدیدم حالم بدمیشد😂😂😂گروه خونیم سازگار نیس

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه