2777
2789
من ۸ساله اینو استفاده میکنم.رو لب سنگینی می‌کنه.ولی خیلی خوشگله و برا مجلس خیلی شیکه.رو‌رژ سرخ خصوصا

چه بد سنگینه

بین مای و کالیستا موندم ولی مال کالیستا اکلیل نداره

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
چپیو واسه ابجیم خریده بودم خوبه از چه نظر بیشتر برا مهمه؟میخوای دائمی بزنی؟ماندگاریش مهمه برات؟جلوه ...

میخوام سنگین نباشه

رژ براق اکلیلی میخوام

بین مای و کالیستا موندم البته مال کالیستا اکلیلی نیس ولی براقه

رژ سنگینو اصلا نمیتونم تحمل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد سنگینه بین مای و کالیستا موندم ولی مال کالیستا اکلیل نداره

برق لب من زیاد خریدم فقط مارک‌مای خیلی خوبه.چ اکلیلیش چ بی اکلیلش.ببین من کلا لایه ضخیم میزنم شاید براهمین سنگین میشه برام.شما حتما بخر پشیمون نمیشی.اگه لایه نازک بزنی سنگین نمیشه

برق لب من زیاد خریدم فقط مارک‌مای خیلی خوبه.چ اکلیلیش چ بی اکلیلش.ببین من کلا لایه ضخیم میزنم شاید ب ...

باشه عزیزم

مرسی از راهنماییت😘

من دارم استفاده میکنم روز بود عکسشو میدادم بنفش کمرنگ همراه اکلیل خیلی دوسش دارم شبا میرفتم بیرون می ...

خیلی قشنگه اکلیلی

میخوام سنگین نباشه رژ براق اکلیلی میخوام بین مای و کالیستا موندم البته مال کالیستا اکلیلی نیس ولی ...

من خودمم از مال آبجیم زدم😀

کم بزنی خوبه من هیچ مشکلی باهاش نداشتم ماندگاری و جلوش خوبه سنگین نیست خیلی شل نیست ولی کم بزنی کمتر پخش میشه ازین چسبونکیا نیست مگر اینکه زیاد بزنی

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍
من خودمم از مال آبجیم زدم😀 کم بزنی خوبه من هیچ مشکلی باهاش نداشتم ماندگاری و جلوش خوبه سنگین نیست ...

مرسی عزیزم 😘