2777
2789
ای جانم خوشبخت باشید عزیزم الان رضایت دارید؟ میشه تاپیک اخر منو بخونی و نظرت بگی؟

عزیزم من با شناختی که رو همسرم داشتم از مادرم خواستم بهش کمک کنه وگرنه نمی تونست عروسی بگیره ازین بابت اصلا پشیمون نیستم چون همسرم ادمی که به شدت مستقل و البته قدر محبت هم میدونه( کاری به خانواده اش ندارم) خدایی خودش هم خیلی هوای من داشت برای جهیزیه هزار بار زنگ زد که سخت نگیر برای خرید داماد هر چی من دست رو چیز گرون گذاشتم حاضر نشد قیمت ارزون برداشت 

من الانم هر چی درآمد دارم بهش میدم نمی گم درآمد زیادی دارم خیلی کم و جزئی اصلا به چشم نیست ( گاهی شاگرد خصوصی می گیرم یا تو خونه نقشه می کشم) ولی برای زندگی خودم هیچ ناراحتی هم از خرج کردنش ندارم می گم همه اینا با توجه به شناخت که از همسرم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شهر ما دختر جهاز کامل نمیبره هر چی دلش خاست میبره عروسی و اینا با پسسره 

من ۹۶ عروسی کردم جهاز یه دست مبل و نهار خوری تی وی و میزش با عسلیا و سرویس خواب گرفتم فقط حدود ۳۰ شد بقیه رو همه شوهرم گرف.

طلا ۱۱۵ گرم خریدم حدود ۲۵ تومن شد 

عروسی ۷۰۰ نفر شام دادیم با خاننده و ارایشگاه و همش ۲۸ تومن شد عقدمم بی جشن بود

سلام دوستان...من تهرانم. چندین ساله تو کار اتلیه و عکاسی و فیلمبرداری هستم.الان بخاطر وضعیت گرونی و خرجای زیاد عروسی،طرح ازدواج آسان گزاشتم واسه عکاسی و فیلمبرداری عروسی...کیفیت بالا با دوربین 4k -باغ و عمارت و هلی شات و البوم و فیلمبرداری 3 دوربینه.ورودی باغ عمارت رایگان.امکان اضافه کردن کرین و..... قیمت 4ملیون و 300تومن.اگر دوستان خواستن در خدمتشون هستم ۰۹۲۱۴۸۷۲۵۴۱