2777
2789
کسی که خواستگاری بیاد، موضوعش فرق داره و نشون میده جدی تره حالا شاید اخلاقش بده اما عزمش جدی تره و ...

اخه دیشب ی دعوای الکی کردیم من بهش ی چیز گفتم برخورد بهش البته لوس بازی کردم

امشبببب اصلاااا نیومد حالمم بپرسه کلا آف.... اولین بارشم بود

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بهره برداری اینارو میگه هر وقت میزنه بالا اینا رو میگه

اقا بزار من از شما ی سوال بپرسم جواب بده پس ون پسری که از بچگی عاشقته میمیره برات آرزوش ی لحظه با تو بودنه ون چی ی کم کم تغییر میکنه بعد میگه ی نفر دیگه رو دوس دارم میزاره میره ون چی بگو ببینم شما مردی ولی حتی پیاماتم پاک نکنه 

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
اخه دیشب ی دعوای الکی کردیم من بهش ی چیز گفتم برخورد بهش البته لوس بازی کردم امشبببب اصلاااا نیومد ...

اشکال نداره خودش بعدا سرو کلش پیدا میشه اگه واقعا دوست داشته باشه

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام 
چرا این حرفو میزنی

چون برام سخته تحمل دیدن این که دختری خودشو با این حرفا گول میزنه. میدونم الان حرفام برات خیلی تلخه اما شاید یه تلنگری بشه برات. شاید چند وقته دیگه خیلی دیر باشه 

بیا جواب منم بده مدام حرف خواستگاریو پیش میکشه و من هی میندازم عقب جریانو الان هر چی حرف میزنیم خیل ...

خب معلومه که میخوادت که حرف خواستگاریو میزنه

اخه دیشب ی دعوای الکی کردیم من بهش ی چیز گفتم برخورد بهش البته لوس بازی کردم امشبببب اصلاااا نیومد ...

یه روز دو روز آفلاین مشکلی نیست

صبر کن خودش پیام بده

اگه نمیخاستت خواستگاری نمیومد

دوست داره و با یه دعوا دوستی از بین نمیره

تاکید میکنم صبر کن خودش شروع کنه

اشکال نداره خودش بعدا سرو کلش پیدا میشه اگه واقعا دوست داشته باشه

نمیخام محلش بدم... اخه واقعا ناراحت شدم میتونس بیاد ک از دلش درارم میدونم مقصر منم ولی دراین حد نباید تنبیهم میکرد

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
نمیخام محلش بدم... اخه واقعا ناراحت شدم میتونس بیاد ک از دلش درارم میدونم مقصر منم ولی دراین حد نبای ...

مردا گاهی دوست دارن تنها باشن یه مدت دیگه خودش میاد صبر کن

بیا جواب منم بده مدام حرف خواستگاریو پیش میکشه و من هی میندازم عقب جریانو الان هر چی حرف میزنیم خیل ...

این که خوبه

حالا ببین اگه واقعا میخایش، بزار بیاد 

اگرم نمیخای ادامه نده

بنظرم سرخورده شده چون میبینه شما قبولش ندارین

البته در صورتی که داره راست میگه

پس چرا اینجوری شده اصلا جدی و اخمو شده با همه اینطوریه با من نبود 2 ساله باهمیم نمیدونم چشه جدیدا می ...

نه سرد نشده ترسیده که بهت نرسه ایتجوری میکنه که بزاری بیاد خواستگاری