2777
2789

حدود یک ماه یا بیشتر حتی تا دم در حیاطم نرفتم، فقط صبح سال تحویل رفتم نشستم تو حیاط هوا خوب بود!!

دو سه ماه پیش دوستم یهو فوت کرد، خیلی شوکه کننده بود، ضربه بدی خوردم، همش خودمو میزارم جای خانوادش، یا خودمو مرده فرض میکنم

این دو هفته همش حالم بده، استرس مداوم، گریه هر شبی، اعصاب خوردی زیاد، همشم حرف کروناس، حرف مرگ، حرف اخر دنیا!!

قشنگ بی انگیزه شدم ، از بعد تاپیک مرگ پر بازدید هم همش حس میکنم یهو بمیرم چی؟؟؟ 

من برا هر چی یه رنگی دارم، هیچ وقت رنگ زندگیم سیاه نبوده، اما این روزا سیاه شده

شمام مثل من شدین یا من واقعا مشکل دارم؟؟؟

بیاین یکم بهم دلداری بدیم

بخند! همین الان

منم مثل خودت 

هر روز ناخواسته فک میکنم می میرم، واسه تنهایی خانوده م بعد خودم غصه میخورم 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره خلق اکثریت که تنگ شده

ولی فعلا باید صبر کرد همچنان

کارهای مورد علاقه ات رو پیدا کن و انجام بده

مثلا کتاب. شیرینی. و سایر کارهای هنری

امام على عليه السلام: با خواهش [نفْس] خود جهاد كن، بر خشمت چيره شو و با عادتهاى بد خود مخالفت نما تا نفْست پاكيزه شود، خردت كمال يابد و از پاداش پروردگارت بهره كامل برى.
تو حیات برو قدم بزن زیادی خودتو حبس کردی

تا حالا سه بار دورهمی گرفتن مامانم اینا تو حیاطمون با عموهام، (کرونا نرسیده به شهرمون) تو هیچ کدوم شرکت نکردم، پرخاشگر شدم، عصبی، بد خلق، اخمو

بخند! همین الان
مثبت فکرکن ...تو خونه ای برقص شاد باش بخودت آرامش بده  .قرآن بخون ..از این فکرای مزخرف نکن دوست ...

میرقصم اما احساس شادی نمیکنم تو دلم، یه متحرکم که زنده ام و زندگی نمیکنم!! همش در همون حال خوب تهه دلم اشوبه، بی دلیلااااا

بخند! همین الان

عزیز دلم این حرفا چیه، دوستت عمرش سر اومده بود، همه چیز دست خداس، توکل کن به اون همه چیز درست میشه، من پارسال این موقع باردار بودم، بهم گفتن، بچت مشکل قلبی داره نمیمونه، اصلا تو شکمت نمیرسه به نه ماه میمیره،یا اگر بمونه، احتمالش خیلی کم زنده بمونه، زنده ام بمونه حتما عمل قلب میخواد،پیش بهترین پزشکای ایران رفتماا، بیمارستان دی و بیمارستان صارم و امام خمینی،تو  مطبای شخصی رفتم، گفتن بچه مشکل داره چرا سقطش نکردی، خلاصه نمیدونی روز زایمانم چی کشیدم،داستانش طولانی، ولی الان بچم صحیح و سالم کنارم خوابیده، تا الان بیدار بود مگه میخوابید، 

میرقصم اما احساس شادی نمیکنم تو دلم، یه متحرکم که زنده ام و زندگی نمیکنم!! همش در همون حال خوب تهه د ...

منم مثل تو ..همه همینن تو تنها نیستی ولی من برعکس تو ته دلم یه آرامش عجیبی هست و دلم روشنه که به همین زودی تموم میشه ...زیاد فکرنکن به این جیزا اعصابت بهم میریزه و خدایی نکرده مریض میشی ..کتاب زیاد بخون گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
عزیز دلم این حرفا چیه، دوستت عمرش سر اومده بود، همه چیز دست خداس، توکل کن به اون همه چیز درست میشه، ...

عی خدا😍😍😍 چقدر قشنگ!! خدا براتون نگهش داره

بخند! همین الان