2777
2789
عنوان

تکلیفم با نامزدم مشخص کردم + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 9365 بازدید | 166 پست
چقدر میخندیدن برای هم  خود دار باش عروس 😁😂

روز عقدمون اینقدر شوهرم مسخره بازی در اورد تمام مدت داشتیم میخندیدیم هر چی میگفتم نکن مردم میگن دختره ذوق زده ست شوهر کرده میگفت ول کن بابا 😁😁😁😁😁

منم روز عروسیمون گفتم گور بابای مردم اینقدر مسخره بازی با شوهرم رقصیدیم که همه فکر کردن شوهرم مسته اش نخورده دهن سوخته 😂😂😂😂

نمبدونم چرا همش فک میکنم شوهرت بهتر گفته😐😐

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب بمونه یا نمونه چه ربطی به عروسی گرفتن داره ؟

یکم منحرفشو.هدف ایناالان فقد س ک س ه.ای بابا همه چیز تواین خلاصه نمیشه .بابای منم همین بود ولی من شب میخابیدم پیش شوهرم زمان عقد اصلنم پشیمون نیستم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

عزیزم ب حرف بابات برو اون خیر و صلاح تورو میخواد ودنیا دیدس 😊😊😊😊

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
بمن ربطی  نداره ها ولی اقایی و جوجو و شوشو نگید ممنون میشم 😐میدونم الان یه عده میریزن سرم😐

نه ما اسم همو میگیم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

میخواست امتحانت کنه که دید تو هم بلللهععه؟😐😐😐😐😐😐😐😐ادم به زنش اینو میگه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !