2777
2789
عنوان

تکلیفم با نامزدم مشخص کردم + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 9365 بازدید | 166 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تا اینجا ک کاری نکرده😐چیو خوب بهش گفتی هنوزم هستن پدرایی ک نزارن دامادشون شب بمونه😐🤷‍♀️

پدر من 😂😂😂8 ماه نامزد و 2 سال عقد یه بارم نذاشت بمونه حتی بعد جشن عقد که مث عروسی بود 😂😂😂😂به غیر وقتایی که مثلا سفر بودیم و همه کنار هم😂😂😂

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بمن ربطی  نداره ها ولی اقایی و جوجو و شوشو نگید ممنون میشم

😐میدونم الان یه عده میریزن سرم😐

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

حالا تا اینجا ک 2 هیچ جلوتره 😐

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

[QUOTE=129812211]پدر من 😂😂😂8 ماه نامزد و 2 سال عقد یه بارم نذاشت بمونه حتی بعد جشن عقد که مث عروسی بود 😂😂😂😂به ...[/QUOTعزیزم😢حتما کلی سخت گذشته بهتون

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

اِ شما نامزد کردین یادمه تاپیکاتونو

مبارکه 😍

ب نظرم اصلا ربطی نداره ب اینگه ب فکر خرج عروسی و.....بیفته

اصلا این چ منطقیه

شما الان دیگه زن و شوهرین 

فوقش اگه بابات نمیزاره بمونه یا هرچی میتونید جاهای دیگه با هم باشین با هم مسافرت برین

این مسائل خصوصی فقطم واسه شما و اون اقاست ربطی ام به کسی نداره و حقتونه و خب زن و شوهرین چرا باید اینجوری با هم راجبش حرف بزنین

[QUOTE=129812211]پدر من 😂😂😂8 ماه نامزد و 2 سال عقد یه بارم نذاشت بمونه حتی بعد جشن عقد که مث عروس ...

سخت که بود و گذشت اما الان دلم برا همون روزا تنگه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨