2777
2789
عنوان

میشه بگید من چی کار کنم؟لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 66 پست
نری نازکشیا وگرنه تا اخر قهر میکنه شما باید بری نازکشی  یک کلمه بگو بابام خوشش نمیاد بمونی چون ...

ولی قبلا آخه ی چیزه دیگه میگفتم

خودم نظرم عوض کردم چون میدونم فقط سبک میشم هم پیش پدرم هم نامزدم 

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

شوهر من عاشق بابامه چون هیچوقت ب اینکارامون کار نداشت و میگفت شوهرته اختیارتو داره 

الان انقدر همسرم بابامو دوست داره و مریدشه که حد نداره 

دوماه بنایی داشتیم کلا شوهرم سر ساختمون بود و حتی کارگری میکرد فقط بخاطر بابام بدون اینکه کسی ازش درخواست کنه

اینطوری بابات خودش از چشم میندازه و بعده ها چنان تلافی کنه شوهرت ک حد نداره

روزای خوب عقدتونو ب بابات بگو اینطور خراب نکنخ

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب  یه حس زایه شدنه  رو مخه خیلی شاید رفتار بابات اینطوریه اما چون تو خندیدی شاید به غر ...

دست خودم نبود آخه خیلی تابلو قشنگ انگار داره پرتش میکنه بیرون خندم گرفت خب😂

ببین رو حرف پدرت حرفی نزن خودتم تو مشکلات اینجوری ننداز وسط بیخیال اونوقت اگه خدایی نکرده مادرش باها ...

آره ی جوری زن عموم رو مخ من رفته ولی من هیچی صداشو درنیوردم 😂

عجبب بابای باحالی این از اون باباهاس که پشتت رو خالی نمیکنه وتودهنی میزنه به شوهر بد ببوس دستاشو مدیونشی حتی اگا اخم کنی بخاطر شوهر باهاش اونم عموشه خوب میشه فقط باخنده به بابا بگو بچه داداشتو ترکوندی

من بهش حق میدم باباتم بد باهاش رفتار کردا😒 چرا اینطوری؟ نمیتونست مودبانه تر بهش بگه؟  تو چرا ...

من وقتی خداحفظی کردیم خنده ام گرفت جلوی بابام که نخندیدم

ولی خودشم میدونه مث قبل همین ساعتا میره دیگه

انگار اومده بود بمونه از منم توقع داشت با بابام حرف بزنم😞

ولش کن یاد میگیره ک نمیشه رو حرف پدر حرف زد اگه ب حرفش گوش کنی بعدها انتظاراتش میره بالا راجبه خانوا ...

منم موافقم

👌

من وقتی خداحفظی کردیم خنده ام گرفت جلوی بابام که نخندیدم ولی خودشم میدونه مث قبل همین ساعتا میره دی ...

عقد کردین؟ بهتر نیست با بابات یه صحبت کنی؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

قرار نیست جلوی اون با بابات حرف بزنی و پشتشو بگیری!چون اینطوری بابات ضایه میشه و غرورش میشکنه 

اما وقتی ک نیست میتونی حرف بزنی!

این چ وضعش؟دوس دختر دوس پسرا باهم میرن سفر !اینکه شوهرتهههه!وا

آخه خدایی حرکت پدرت با داماد زشته حالا هرچقدرم فامیل باشن آدم ناراحت میشه ، ولی شما قبل اینکه این ات ...

من همیشه بهش میگم قبل از اینکه اخبار شروع شه برو خداحافظی کن بعدم کم کم برو

برای بابام اخبار ۹ شب از نون شبشم واجب تره برای همین چون ما سرصداهم میکردیم خخخ

انداختش بیرون

ولی اخلاق باباک کلا تو ذوق زدنه 😥