2777
2789
عنوان

میشه بگید من چی کار کنم؟لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 66 پست
دفعه اولشه نمیدونم چش شده ... اینجوری نمی کرد هیچ وقت یعنی قبلا همش من باهاش قهر میکردم بچگیامون😂

خب 

یه حس زایه شدنه 

رو مخه خیلی

شاید رفتار بابات اینطوریه اما چون تو خندیدی شاید به غرورش بر خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین رو حرف پدرت حرفی نزن خودتم تو مشکلات اینجوری ننداز وسط بیخیال اونوقت اگه خدایی نکرده مادرش باهات یه روزی خوب نبود توام توقع داری جلوش وایسته اون وای نسته کینه ایی میشی بیخیال فقط بگو فعلا نامزدیم درک پدرم اونقدرم مشکلی نیست درضمن اگه زیاد اصرار به موندن داره بیاد زودتر ازدواج کنید 😁

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
بهش بگو. که هر اتفاقی بین تو و خانواده ام بیوفته منو وسط قرار نده. بین خودتون حلش کنید. و بهش هم بگو ...

واقعا همینم بود...

البته بابام می خواست اخبار ببینه دیگه حوصله نداشت مارو بپاد برای همین زود راهنماییش کرد سمت در خخخ😄😆 

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
دفعه اولشه نمیدونم چش شده ... اینجوری نمی کرد هیچ وقت یعنی قبلا همش من باهاش قهر میکردم بچگیامون😂

من بهش حق میدم باباتم بد باهاش رفتار کردا😒

چرا اینطوری؟ نمیتونست مودبانه تر بهش بگه؟ 

تو چرا خندیدی و وسیله دادی دستش!دلت میخواد پدرشوهرتم بهت اینطور توهین‌کنه شوهرتم هر هر بخنده؟ 

واقعا که 

من نمیگم‌جلو بابات وایسا اونم نمیگه اما حداقل نشون بده ک‌میدونی بابات بد رفتاد کرده و ازش عذرخواهی کن فقط بهش بگو ک خودت میدونی اخلاقش اینطوره

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

ولش کن یاد میگیره ک نمیشه رو حرف پدر حرف زد اگه ب حرفش گوش کنی بعدها انتظاراتش میره بالا راجبه خانوادت میگه هر چی بهم گفتن تو باید تو روشون بایستی.. البته نظر منه.. 

آخه خدایی حرکت پدرت با داماد زشته حالا هرچقدرم فامیل باشن آدم ناراحت میشه ، ولی شما قبل اینکه این اتفاق بیافته باید بهش میگفتی بابا زیاد دوست نداره داماد تا آخر شب بمونه تو بهش مقررات پدر رو بگو 

واقعا خیلی بده گوشیشو خاموش کرد من واقعا ناراحت شدم😔

نری تازشو بکشی اگه بکشی تا آخر عمر سوار گزدنت میشه و پیاده نمیشه به قهرش اهمیت نده تا یاد بگیره مرد قهر نمیکنه 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
واقعا خیلی بده گوشیشو خاموش کرد من واقعا ناراحت شدم😔

میخاست شب بمونه بخوابه خونتون؟ناراحت نباش خودش پشیمون میشه.حالا هروقت بهت زنگ زد با لحن مظلومانه بگو خودت ک اخلاق بابامو میدونی چرا گوشی رومن خاموش میکنی(برا من جواب میده مظلوم حرف بزنم) .مردا کلا یکم قاطی دارن کلا حق باهات هم باشه قبول نمیکنن مگر اینک خرشون کنی

هیچ وقت بخاطر شوهرت تو روی بابات واینساااااا

آره اینو فهمیدم

ولی چون قبلا چندبار ی چیزایی گفتم ازم توقع کرده

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

تو روی بابات واینستا ولی یجوری بهش بگو که باید بهتر برخورد میکرد     و به نامزدتم یجوری با ارومی حرف بزن بگو اره حق با توعه ولی من اگه میگفتم و مخالفت میکردم بد برداشت میکردن   ولی بعدش گفتم نباید این طوری برخورد میکردن یا به مادرت بگو تا به پدرت بگه بهتر برخورد کنه    

واقعا همینم بود... البته بابام می خواست اخبار ببینه دیگه حوصله نداشت مارو بپاد برای همین زود راهنما ...

😃خدایی بابات خیلی باحاله. چی چیه شما رو بپاد😃😃مگه زن و شوهر نیستین

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !