2777
2789
عنوان

میشه بگید من چی کار کنم؟لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 66 پست
نری تازشو بکشی اگه بکشی تا آخر عمر سوار گزدنت میشه و پیاده نمیشه به قهرش اهمیت نده تا یاد بگیره مرد ...

باشه بعد اتفاق دیروز دیگه نمیخوام کاری کنم بیش از این لوس بشه👌

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
میخاست شب بمونه بخوابه خونتون؟ناراحت نباش خودش پشیمون میشه.حالا هروقت بهت زنگ زد با لحن مظلومانه بگو ...

خخخ خرش کنم ای خدا چه باحال😂

باشه همین کارو میکنم میگم چرا نمیذاره ما باهم باشیم اخه😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😃خدایی بابات خیلی باحاله. چی چیه شما رو بپاد😃😃مگه زن و شوهر نیستین

خخخ نمیدونم چشه

الان تازه خوب شده وقتی صیغه بودیم میومد در اتاقم میزد😂

خخخ خرش کنم ای خدا چه باحال😂 باشه همین کارو میکنم میگم چرا نمیذاره ما باهم باشیم اخه😢

😁😁😁.بابا ی منم همینطوری بود شبا باید هرکی خونه خودش بود وگرنه کلا با ادم حرف نمیزد خیلی رو مخ بود بابام خداروشکر عروسی کردیم راحت شدیم.نمیتونی به بابات اخه چیزی بگی ک فقط باید صبر کنی تا عروسی  

شوهر من عاشق بابامه چون هیچوقت ب اینکارامون کار نداشت و میگفت شوهرته اختیارتو داره  الان انقدر ...

اتفاقا ی بار حرف از تلافیم زد🙈

عجبب بابای باحالی این از اون باباهاس که پشتت رو خالی نمیکنه وتودهنی میزنه به شوهر بد ببوس دستاشو مدی ...

خخخ خیلی بدجور کنف شد بچه😂

آخی الان که فک میکنم نباید میخندیدم من😳

عقد کردین؟ بهتر نیست با بابات یه صحبت کنی؟ 

ی مشکلی هست آخه

من به خاطر همین اخلاقای ناجور بابام ....

باهاش قهرم الان چندساله..

و کلا چند کلمه بیشتر حرف نمیزنم اونم ضروری باشه😒

😁😁😁.بابا ی منم همینطوری بود شبا باید هرکی خونه خودش بود وگرنه کلا با ادم حرف نمیزد خیلی رو مخ بود ...

فک کنم ماهم زودتر باید عروسی کنیم

اصلا در موردش حرفم نمیزنیم 

یکی بهم گفت پدرت میخواد به نامزدت بفهمونه باید به فکر خرج عروسی و خونه باشه و همه چی مفتی مفتی نمیشه

من تازه روشن شدم گرفتم قضیه چیه😊

فک کنم ماهم زودتر باید عروسی کنیم اصلا در موردش حرفم نمیزنیم  یکی بهم گفت پدرت میخواد به نامز ...

اره بابا.به نامزدت بگو بعد کرونا عروسی بگیر دیگه طاقت دوری ندارم اینا بزار زودتر عروسی بگیره😉

اتفاقا ی بار حرف از تلافیم زد🙈

زیاد دیدم ...بعده ها ک نذاشت بری خونه بابات ازش ناراحت نشو !

چون الان اختیارت دست باباته اما دوسال دیگ دست اونه!

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
ی مشکلی هست آخه من به خاطر همین اخلاقای ناجور بابام .... باهاش قهرم الان چندساله.. و کلا چند کلمه ...

ربطی نداره 

الان برای زندگیته!درضمن اینکه درجای حق از همسرت حمایت کنی همسرت پررو نمیشه از اینکه ببینه با بابات دائم القهری پررو میشه 

الان وقتی نیست ک بزرگترین تکیه گاه زندگیتو نادیده بگیری

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
اره بابا.به نامزدت بگو بعد کرونا عروسی بگیر دیگه طاقت دوری ندارم اینا بزار زودتر عروسی بگیره😉

پس همه چی بستگی به کرونا داره که کی میخاد بره😕

ربطی نداره  الان برای زندگیته!درضمن اینکه درجای حق از همسرت حمایت کنی همسرت پررو نمیشه از اینک ...

یعنی باید با پدرم آشتی کنم😔

یعنی باید با پدرم آشتی کنم😔

خب معلومه

خب معلومه

😓نمیتونم

خیلی وقتا خواستم ولی نمیشه

قبل از عقدمون همین نامزدم میگفت آشتی کن

ولی نتوستم ی چند روز معمولی بودم بعد دوباره 

😭نمیتونم ازش متنفرم