2777
2789

بنظرتون کدوم موسسه بهتره برای کنکور؟

و اونایی که از برنامه قلچی برای کنکور استفاده کردن ازش راضی بودن؟ 

زیاد باهاش پیش نرفتم 

از نظر برنامه راهبردی قلم چی حرف اولو میزنع

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

[QUOTE=129782518]زیاد باهاش پیش نرفتم  از نظر برنامه راهبردی قلم چی حرف 

در مورد برنامه ی راهبردی یه توضیحی میدی مهربون؟😍برای آزمون هاش بود که بودجه بندیشون میکرد یا برای مطالعتون تایم هم گذاشته بود؟

[QUOTE=129782518]زیاد باهاش پیش نرفتم  از نظر برنامه راهبردی قلم چی حرف  در مورد برنامه ی ...

اول بگو چه پایه ای هستی

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍