2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین😭😭😭😭

511 بازدید | 42 پست

بچه ها من چهارساله ازدواج کردم سه ساله خونه خریدیم ۱۸۰متره سه خوابه

ازاون موقع تاالان دارم عذاب میکشم من شوهرم اکثراً شیفت شبه خودمم شاغلم ساعت نه شب یا ده شب میام خونه با نهایت خستگی ولی هرکاری بکنم شبایی که شوهرم نیست خوابم نمیبره میترسم

دست خودم نیست هرکاری کردم درست بشه نشد

چندوقته به شوهرم میگم خونه رو بفروشیم یا اجاره بدیم بریم یه خونه ۷۰،۸۰متری بخریم ولی به هیچ عنوان جدی نمیگیره همش فکر میکنه دارم مسخره میکنم یا شوخی میکنم که میترسم

بعضی وقتا به به بهونه ای خواهرشوهرم یا مادرشوهرمو میارم خونه شبا ولی تا کی

دیگه واقعاً خسته شدم ازاین وضع

همش تو رختخواب فکر میکنم تو اون دوتا اتاق تو پذیرایی چه خبره یا یه صدایی میاد میترسم

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هو هو هو👻👻👻👻🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

سلام عزیزم سخته ولی این راهش نیست 

شب ها رو صحبت کن اگه خواهرشوهرت خواهرت مجردن بیان پیشت شمام گاهی برو اونجا

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️

والا خونه ما ۷۰ متره منم همین مشکلو دارم‌‌‌‌....شوهرمم شبا هس..وقتی زود میره میخوابه در اتاق کوچیکه رو می بندم...تو هم در اتاقارو ببند..

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
پز زیرپوستی😁 نترس بابا من عاشقه اینم ک خونه تنها باشم

عزیزم شما منو میشناسی یا من شمارو میشناسم؟؟؟واقعاکه

به شوهرمم میگم جدی نمیگیره 

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

من خونه ام ۳۰۰متره، ی جا پرته، نه حفاظ نه قفل و بست! میترسما ولی فقط در اتاق خوابو قفل میکنم هبچوقتم فک نکردم خونه رو بفروشم برم جای گوچیکتر چون تجربه دارم اونجام مبترسم😂

من ب فکر خونه ۱۰۰متری یا حالا ۹۸۰متری ام😁😌🚬

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم شما منو میشناسی یا من شمارو میشناسم؟؟؟واقعاکه به شوهرمم میگم جدی نمیگیره 

شوخی کردم بابا😕

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
تلقین میکنی به خودت دورت بگردم آیت الکرسی و الا بدکر الله بخون آروم میشی

یعنی تا صبح عذاب میکشم

صبح که هوا روشن میشه میخوابم نهایت تا ده صبح