من یه پسر سه ساله دارم .به همه چیز دست میزنه جونش تو وسیله های خونست .همه وسایلمو شکسته .امروز گلدونی که خیلی دوستش داشتم شکوند حسرت اینکه یه چیز تزیینی بذارم تو خونم تو دلم موند .هیچ راهی هم واسش فایده نداره .تشویق تنبیه .خرید اسباب بازی .خسته شدم . هر بچه ای تو اطرافیان میبینم اینطور نیست چرا بچه من اینطوره 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شمع دونا گلدونا مجسمه اسپیکر همه چیو جمع کردم اتفاقا بنظرم قشنگ ترم شده اعصابمم راحته هی بچه رو دعوا نمیکنم
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736