2777
2789
عنوان

خونش که دیدم حس بدی بهم دست داد

444 بازدید | 31 پست

صبح پاشدم،،در باز کردم دیدم یه یاکریم رو پله ها افتاده و خون داره ازش میره،،خیلی حالم بدشد یه ترس عجیبی رفته تو دلم،،،فک کنم سقوط کرده،،،😢😭

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خب کمکش کن

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
عزیزان برای تایپیک آخرم گزارش بزنید تا براتون صلوات بفرستم 💖💖💖🙏

زدم عزیزم دعام کن 😭😭خیلی محتاجم 😭

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
زدم عزیزم دعام کن 😭😭خیلی محتاجم 😭

عزیزمی😘😘😘😘💖💖💖برات صلوات فرستادم انشاله بزودی و به بهترین شکل حاجت روا بشی گلم💖💖💖💖🙏🌺🌺🌺🌺

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏