2777
2789
راستش می خوام مانتو بدوزم بهم گفتن ابریشم خام یا کرپ شیشه ای برای مانتو خوب هستن
اگر کسی قیمت اینا رو می دونه لطفا بهم بگه ممنون دوستای گلم
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله تازه خریدم منم مانتو گرفتم دادم روش نقاشی کنن اگه دم دست بود عکسشو میذاشتم خیاطم خودش راسه خانمش دوخته بود می گفت خیلی پارچه خوبیه می گفت ازون قبلیه که اورده بودی بهتره اخه قبلش با طبیعی دوختم ردش کردم خیلی چروک میشد و بد حالت
Lilypie Maternity tickers
اره گمونم داشته باشه همه جا دارن راستش من مامان بزرگم گرگان زندگی می کنه از اونجا گرفتم ولی طبیعی رو از چلیپا تو پاسداران در کل پارچه زیادیه مخصوصاً الان که مانتوهای مزونها همه از ایناست راحت پیدا می کنی گلم
Lilypie Maternity tickers
چون قیمت مانتوهای مزون گرون هست گفتم اینجوری خودم بگیرم بدم بدوزن ارزونتر در بیاد
به هر حال خیلی از بابت راهنماییت ممنونم
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
ابریشم خام افکت دار توی تجریش متری 42 تومن بود چندوقت پیش. ابریشم خام فقط باید خشکشویی بشه. من خیلی دوست دارم چون بسیاررررر سبکه و وقتی می پوشی اصلاً خسته نمیشی . به نظر من راحتیش میارزه به اینکه بدی خشکشویی.
تو هم چو بادبهاری گره گشا می باش