قضاوت از رو ظاهر منظورم نیست، که مثلن طرف چون پولداره پس خوشبخته.
واقعن بعضی از آدما سه چهارم یا بیشتر از عمرشون رو با احساس خوشبختی میگذرونن؟
اون یه چهارم هم برا این که بالاخره هر کسی یه اتفاقات بدی تو زندگیش میفته.
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
اره هستن بعضیا، چون میدونن از زندگی چی میخوان و حس رضایت دارن از همه چی
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه چیزایی امروز دیدم از آدمایی که فیلم نمیتونه تکونشون بده به طرز وحشتناکی میلیارد ولی زندگی دااااغونا از صب دارم خداروشکر میکنم بخاطر زندگی ساده و آرومم
خوشبختی نسبی است و یک احساس است که ممکنه بعضی موقعه ها برای بعضی از ادماه پیش بیاد ...
بله درسته. سؤال منم اینه آیا هستن افرادی که به طور میانگین تو زندگیشون بیشتر حس خوشبختی رو تجربه می کنن تا بدبختی.
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
بله درسته. سؤال منم اینه آیا هستن افرادی که به طور میانگین تو زندگیشون بیشتر حس خوشبختی رو تجربه می ...
بله ممکنه باشند همچین افرادی ... چیز های مختلفی هست که ممکنه دیدگاه آدما رو نسبت به خوشبخت بودن شکل بده ... و چون انگیزه های بی نهایتی در ذهن انسانها وجود داره که بهشون امید میده و باعث میشه در زندگی احساس خوشبختی در ذهنشون شکل بگیره ...
کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .