2777
2789

۹۰ درصد خواستگارام اینجورین که باید طبقه بالای ماماناشون زندگی کنن 

منم تا میگم مستقل دوستدارم میرن پشت سرشونم نگاه نمیکنن 

بابامم بهم گفت نباید یهو بگی قبول نمیکنم بیام طبقه بالای مامانت 

میگه اول قبول کن برو اونجا زندگی کن بعد یواش یواش 

بعد چند سال بگو از اینجا خوشم نمیاد 

تمام خواستگارام اینجوری داره رد میشه ۲۶ سالمه 

خدایا مرسی ♥️

کار درستی میکنی...اگه رفتی تا ابد باید بمونی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا خودت خوب کاری می‌کنی 

شرط اول و آرامش خودت مستقل بودن هست 

کسی که واقعا دوستت داشته باشه به حرفت عمل می‌کنه 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

اصلا گوش نده منم خر شدم برگشتم 

هرچند خونه مال شوهرمه خداییش مادر سوهرمم زن خوبیه 

اما بهضی رفتارا و حرکتا ازار دهنده است 

از طرفی خاهر برادرای بیعارش مسولیت پذیر نیستن همه چی و انداختن گردن ما خاهراشم ک نگم برات عین سگ از برگشتم پشیمونم لعنت ب این خونه روزز ک اولین اجر

ش و بنا گذاشتن لعنت ب همشون

کار درستی میکنی...اگه رفتی تا ابد باید بمونی

اره منم اطرافیانمو میبینم 

اونایی که بالای سر ماماناشون بودن بعد ۲۰ سال زندگی مشترک نتونستن جدا شن

خدایا مرسی ♥️

اتفاقا کار شما درسته 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

وقتی خواستگار زیاد داری نه ولی اگه نداشته باشی مجبوری یکیش رو قبول کنی کارشون چیه من کارمند باشه برا ...

نمی‌دونم چرا هر چی ننه ای گیر من میوفته 

همه جور شغلی هست 

معلم کارمند آزاد 

خدایا مرسی ♥️