2777
2789
عنوان

امضاهای قشنگ کاربرای نی نی سایت و بنویسید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4722 بازدید | 200 پست
*** نگران چی باشم !؟ اونی نمیشه که خدا نمیخواد !….***

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه … همون چند نفری که اطرافمون هستند ، آدم باشند کافیه !

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

یا سریع الاجابه! مرا... پشت ِ خواستن آرزوهای کوچکم معطل نکن!!!

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم... چیزی که خیلیا نیستن…
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
چقـבر تلخه بــه هـمه آرامش بـבے ولی وقتی خوבت یه شونـه ے گرم بـراﮮ בلتـنگیهات بخــواﮮ هیـچ کس کنارت نباشه بهت آرامش بـבه...!

خداوندا، مرا تسلیم خود کن که این بهترین انتخاب است!

تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است پس همیشه امید داشته باش . .

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

این روزا ادم جرات نمیکنه باکسی دردودل کنه !!یاروتابهت ثابت نکنه از تو بدبخت تره ول نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!