2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 144 پست
تنها پشتوانشه الانم ک زندان مهریه رو برداشتن خیلی ازادن مردا اتفاقا همه چیرم به اسم ننه باباشون م ...

نه ب همين راحتيم نيس

ك اينحوري بتونن از زير قرضي ك زيرشن در برن

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم شما حتما یه روز ازدواج میکنی ولی مهریه باید به اندازه ای باشه اگر فردا به هر علتی نخواستی ...

من مجردم ولی قبل اینکه ازدواج کنم یا حتی وقتی ازدواج کنم مسلما چشمم به جیب این شوهر نیست که گیرم بیاد یا نیاد. خودم کارمندم دستم توی جیبم بفکر خودم هستم گلیمم از اب بکشم بیرون. میخواد خیانت کنه معتاد باشه یا هر چیز دیگه جاش توی زندگیم نیست چیزی هم نده بدرک نیازی بهش ندارم. بره از ما بهترون بگیره. هر چی در شان خودشه لایق من ندونه 

خواهرشوهر من دوساله نتونست طلاق بگیره سر مهریه همه چیو به اسم ننه باباش کرده بود پسره قانون گف هیجی ...

خواهرشوهرت اطلاعاتش پايين بوده

يا وكيل درست درمون نداشته

خواهر منم سه سال طول كشيد سر همين موضوع ولي تونست يه مقدار از مهريه شو بگيره

حدود ٣٠٠ تومن

والا تا جایی که من میدونم زنها نمیتونن طلاق بگیرن حق طلاق با مرده مگر اینه خودش جز شروط ضمن عقد بیا ...

بله حرف شما درسته ولی خانوما هم میتونن با دلایل کافی طلاق بگیرن..ولی بحث من بیشتر رو مهریه س که خدا رو شکر فقط شرط دادنش طلاق نیست..هر وقت اراده کنی مجبورن بهت بدنش 

اخه فقط برای طلاق نیست که  این قانون به نفع ماست مهریه حق زنه و هروقت خواست میتونه بگیره بعد ...

اونوقت مردمیگه ندارم براش قسط بندی میکنن .ولی زن روطلاق نمیدم بیرونش میکنم بعدم میرم عدم تمکین میگیرم بااجازه ی دادگاه زن میگیرم اونم بلاتکلیف بمونه .اروقتم طلاق خواست همروپس میگیرم یه پولی ام براساختنه زندگی برادومی ازش میگیرم بعدم طلاقش میدم تازه بعدطلاقم چهارماه فرصت دارم رجوع کنم بازبراآزارش .پیشنهادمن براشمااینه که حتمایه سربریددادگاه خانواده ودادسراوشورای حله اختلاف ببینیدچه سرگذشتایی تویه پرونده های مردم میشنوید.اگه خیلی عذاب وجدان داریدبریددفترخونه ببخشید.

مال من374 تا سکه س  ولی الان فک کنم بالای114تا سکه رو دیگه قانون موقع جدایی حساب نمیکنخ

حساب ميكنه

اين حرفارو باور نكنين 

اين حرفارو مردا شايعه ميكنن براي خام كردن زنا

حق طلاق با اقايونه ولي مردي ك ميره دوخواست طلاق ميكنه بايد اول تكليف مهريه رو روشن كنه

بله ولی مردهایی که بدن و خودشون مشکل دارن اصلا دلشون نمیخواد زنشون رو طلاق بدن و زن بیچاره هم مجبوره زندگی کنه

من مجردم ولی قبل اینکه ازدواج کنم یا حتی وقتی ازدواج کنم مسلما چشمم به جیب این شوهر نیست که گیرم بیا ...

خواهرم

منم دقیقا مثل شما فکر میکردم

برا همینم بسیار ساده گرفتم برا طرف مقابلم

خرید عقد سبک

مهریه کم و و و و ......

مثلا خواستم به دلش راه بیام

اما اون دور برداشت برام

خدا برای هیچکسی نیاره حتی کافرها

ولی خدای ناکرده یکبار بهت بگه طلاقت میدم راحت میشم دنیا رو سرت خراب میشه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر