2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس حق طلاق رو که تو کشورمون با آقایونه و هر وقت بخوان میتونن طلاقمون بدن رو چی میگی؟ یا حق حضانت بچه ...

یعنی بچه آنقدر مهمه؟؟

داشتن حقش براتون ؟؟

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

متاسفانه تو ایران به جای خود باوری و توانمند ساختن دخترامون به اونها یاد می‌دیم دنبال یه مرد پولدار باشد(چون دخترها که نمیتونن پولدار بشن)از قضا اگر پزشک هم باشه که عالیه(چون پزشک شدن زیادی دور از دسترسه)مهریه هم باید زیاد باشه(مردم چی میگن؟!!آبرو داریم تو فامیل!!اینطوری دیگه به فکر طلاق هم نمیوفته!!) و فراموش میکنیم چقدر از زنان همین سرزمین بدون گرفتن یک سکه (حتی با داشتن مهریه های آنچنانی) بعد از پشت سر گذاشتن چه سختیهایی جدا میشن.

بهترین چیز کار کردن روی توانمندیهامونه. درس خوندن..کسب مهارت..شاغل بودن و داشتن مهارت. انتخاب درست و منطقی همسر .. و در نهایت اگر به تفاهم نرسیدیم جدا شیم..انسان گونه جدا شیم🙏🙏🌹

این چ طرز فکریه که دارین. شمشیرتو هم تیز کن. زرنگ بازی؟ ادم با شریک زندگی این شیطان بازیا رو در نمیا ...

کاری با مهریه ندارم ولی منم فکر میکنم زندگی باید بر پایه اطمینان متقابل باشه

واسه همین میگم کوتاه نیاین از حق و حقوقتون .پس فردا چیزی شد نه شوهر آدم دل میسوزونه نه بابا مامانش ...

دقیقا 

ولی بعضی مردا اینقد زبون بازن ک خام میکنن زنشونو

شوهرخالم طلاهای خالمو گرف زمین خرید ب اسم خودش زد.خونه ای ک داییام کمک کردن تو ساختش به اسم خودش زد تمام و کمال(با چاپلوسی فقط نه دعوا)

الانم به اختلاف خوردن خالم مونده با هیچی

پس حق طلاق رو که تو کشورمون با آقایونه و هر وقت بخوان میتونن طلاقمون بدن رو چی میگی؟ یا حق حضانت بچه ...

حق طلاق با اقايونه ولي مردي ك ميره دوخواست طلاق ميكنه بايد اول تكليف مهريه رو روشن كنه

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
این چ طرز فکریه که دارین. شمشیرتو هم تیز کن. زرنگ بازی؟ ادم با شریک زندگی این شیطان بازیا رو در نمیا ...

😂😂😂😂😂😂😂از حرفات خندم گرفت...

قضاوت کار درستی نیست

ولی بدم میاد از شماهایی که بی عرضه وایمیستی حقتو بخورن..

خدا رو شکر من از زندگیم و صد البته از شوهرم و خونوادش راضیم و از گل کمتر نگفتن بهم منم جز احترام کاری نکردم...

دیگه ریپلی نکن 

همین که مهریه عندالمطالبه س ..هر وقت اراده کنی شوهرت باید تقدیمت کنه..میدونی این چقد واسه آقایون ترس ...

والا تا جایی که من میدونم زنها نمیتونن طلاق بگیرن حق طلاق با مرده

مگر اینه خودش جز شروط ضمن عقد بیاره

میشه بگی چرا؟

گفتم عزیزم

چون جنبه نداشت اصلا

و الان تقی به توقی میخوره با کوچکترین مشکلی سریع میگه طلاق طلاق

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر