2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 144 پست
صد و ده تا یعنی 630 میلیون تومن یکم غیر منطقی نیست؟

دیوونه ای ها

غیر منطقی کجا بود ؟

خیلی هم منطقیه

خودت رو دست کم نگیر

دختری ، نجیبی ، خانوم و خانواده داری

اینا کم‌ نیست

هر چی برا مرد جماعت بیشتر کوتاه بیای بیشتر سوارت میشه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه چ اهمیتی داره؟ من مجردم ولی  با این حرفا موافق نیستم که شوهر با مهریه توی زندگی نگه داشت& ...

من گفتم ۱۴ تا

اللن تا تقی به توقی میخوره میگه طلاق طلاق

هر مردی جنبه نداره

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
خواهرشوهر من دوساله نتونست طلاق بگیره سر مهریه همه چیو به اسم ننه باباش کرده بود پسره قانون گف هیجی ...

ببین زرنگ باشی از پس این مردا برمیای..زرنگ نبوده که اینجور شده..شُل واستی حقتو میخورن یه آبم روش‌...

اینجوریام ساده نیست..میتونست پدرشو در بیاره ..

ماها همیشه فک میکنیم این ماییم که باید از مردا بترسیم..ولی نه خواهر من اینطورم نیست..زن باید تو زندگی زرنگ باشه...خونه یا ماشینی شوهرش خرید چند دونگشم با چرب زبونی یا هر چی به نام خودش کنه..وقتی کار به طلاق کشید منم جای اون آقا بودم همه چیو میزدم به نام بقیه تا هیچی بهش نرسه..ولی درستش اینه حواسمونو همواره جمع کنیم

آفرین .یازمانی که مردزن روآزارمیده کلی حاضربه طلاق دادن هم نیست اونوزن میکنه اهرمه فشار.یابراگرفتنه ...

اخه فقط برای طلاق نیست که 

این قانون به نفع ماست

مهریه حق زنه و هروقت خواست میتونه بگیره

بعد مثلا شما حساب کن یه خانوم و شوهرش به تفاهم نرسن و... و بعد یکسال طلاق  یا مثلا زنه بدون طلاق همون روز اول زندگی مهریه شو بخواد اونوقت مرده باید 30 سال کار کنه که این پولو پرداخت کنه 

همین که مهریه عندالمطالبه س ..هر وقت اراده کنی شوهرت باید تقدیمت کنه..میدونی این چقد واسه آقایون ترس ...

عزیزم یه جابه صحبتت غیرواقعی بوداونجاکه میگی زن مهریه اجرامیزارا وفرداش درخواسته طلاق میده.تابحال دادگاه خانواده روازنزدیک دیدی؟انشاالله که هیچوبت نبینی وهمیشه خوشبخت باشی.ولی بدون زن حقه طلاق نداره وناچاره مردهرسازی براش زدبااون برقصه براطلاق .مهریه ام هرماه یاهمون لحظه نمیدن زن کلی بایدبدوعه وپول وهزینه ی دادسری بده براسالی یه سکه .درعمل چیزدیگس .تروخدانمیدونیدنگیدهرچیزی روقضاوت فوق الاده بده.ماخودمون یه عروس توفامیل روقضاوت کردیم الان بااوضاعه بدترازاون ناچاربه دادنه باج براطلاقیم.

ببین زرنگ باشی از پس این مردا برمیای..زرنگ نبوده که اینجور شده..شُل واستی حقتو میخورن یه آبم روش‌... ...

صد در صد این درسته 

ولی بقول شما زرنگ نبوده شوهرش ولی جبران کرده زرنگی رو

مهریه چ اهمیتی داره؟ من مجردم ولی  با این حرفا موافق نیستم که شوهر با مهریه توی زندگی نگه داشت& ...

ببین عزیزم شما حتما یه روز ازدواج میکنی ولی مهریه باید به اندازه ای باشه اگر فردا به هر علتی نخواستی با اون مرد بمونی ( مثلا اعتیاد خیانت بد اخلاقی دست بزن داشتن مرد) بتونی از پس خودت بر بیای وقتی تو جامعه ای زندگی میکنیم که حق طلاق و حق حضانت بچه و یا حق گرفتن یه زن دیگه تو شرایطی رو به مرد میدن حداقل چیزی که یه زن داره همین مهریه است پس سعی کن انشالله مهریه ات طوری باشه که به دردت بخوره

مثلا یه خانومی میشناختم شوهرش که خیلی پولدار بود فوت کرد خانواده شوهرش گفتن تو فقط یک هشتم مال سهم میبری ولی خانومه مهریه اش رو از اموال شوهرش گرفت خودش کلی شد. 

صد در صد این درسته  ولی بقول شما زرنگ نبوده شوهرش ولی جبران کرده زرنگی رو

واسه همین میگم کوتاه نیاین از حق و حقوقتون

.پس فردا چیزی شد نه شوهر آدم دل میسوزونه نه بابا مامانش ..میشن هفت پشت غریبه 

ببین زرنگ باشی از پس این مردا برمیای..زرنگ نبوده که اینجور شده..شُل واستی حقتو میخورن یه آبم روش‌... ...

این چ طرز فکریه که دارین. شمشیرتو هم تیز کن. زرنگ بازی؟ ادم با شریک زندگی این شیطان بازیا رو در نمیاره. دقیقا تو از اونایی که میگی مادر شوهر دشمنه میدونی 

کاملا ازت مشخصه زندگی صحنه نبرد میدونی بویی از عشق نبردی.