2777
2789

سفیده جداست

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی با همه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

جدا کنی کیک بافتش اسفنجی تر میشه و بهتر سفیده با همزن بزن تا پف کنه و سفید بشه و در آخر به مواد کیکت اضافه کن و بزار تو فر 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃

برا اسفنجی جدائه بعد اگه می خوای پف کیک عالی باشه آخر سر از همه سفیده رو اضافه کن با لیسک ب آرومی دورانی به یه جهت هم بزن

ما کوچیکا خدامون بزرگه   کاربر آنا 767676 سابقم فقط اون خط فاصله اضافه شده  کی میگه خدا رو نمیشه دید؟؟؟ من سالهاست خدا رو تو چشمان مادرم میبینم   من به قربان خدا چون که مرا که غمگین دید بهر خوشحالی من، در دلم انداخت تورا.....  

بعضیا سفیده رو جدا میزنن کامل عین کف میشه میذارنش کنار 

زرده رو با بقیه مواد هم میزنن حسابی 

آخر سر سفیده رو اضاف میکنن هم نمیزنن زیاد که پفش نخوابه و بعد آرد اضاف میکنن 

البته. نن هیچوقت جدا نمیکنم کیکام عالی میشن