2777
2789

پارسال اب رفته الان میخای چیکارش کنی؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از پارسال چند روز پیشه ؟ 

گوشی تو بذار توی یه کیسه برنج نمش رو میگیره

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
منظورت از پارسال چند روز پیشه ؟  گوشی تو بذار توی یه کیسه برنج نمش رو میگیره

اینقدر بزار بمونه تو کیسه برنج  تا نمش بره

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
پارسال یعنی ۹۸اولس

متوجه نشدم استارتر

یعنی چند ماه هست که آب رفته توش اون وقت الان اومدی می‌پرسی چکار کنم ؟

اگر چندماه هست که دیگه سوخته گوشیت

بچه ها ال سی دیش سوخته با برنج درمانش کنیم  

اگر چند ماه گذشته که دیگه نه برنج برای همون موقع هست که نمسو بگیره تا بیشتر آسیب نبینه 

باید همون موقع که توش آب رفت میذاشتی تو کیسه برنج

ببر تعمیرات موبایل نشون بده