2777
2789
عنوان

بهم بگید چکار کنم مهمه

723 بازدید | 52 پست

شما جای من بودید چیکار میکردید روز اول عید برای دو ساعت به صرف ناهار رفتم خونه مادرشوهرم بعد که رفتیم مادرشوهرم گوشیشو داده بهم زنگیدیم به کل فامیل میگفت باید به همه تبریک بگید منم از حرصم به کل فامیل خودمم زنگ زدم 

این به کنار

پدرشوهرم سرسفره بود من غذام تمام شده بود گفت  برو ظرف هارو بشور نمونه منم گوش ندادم و نرفتم حالا دیشب زنگ زده به شوهرم گلگی کرده منم به شوعرم گفتم عاقا من تنبلم از این به بعد هم کاری انجام نمیدم 

دیکه هیچی نگفتم و بعد چند دیقه گریه کردم توقع داشتم شوهرم بیاد ارومم کنه ولی بجاش اومد گفت چته گفتم دوست دارم بیای ارومم کنی محکم سرشو کوبوند به در 

درو شکست و از دماغش خون اومد الان نمیدونم چیکار کنم قهر کنم امروز ظهر هم مادرشوهرم اینا رو دعوت کردم بیان خوننون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دیوونه.اس

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چ پدر شوهری داری خواهر من و ک اصلا نمیزارن ظرف بشورم اگرم لطف کنم بشورم کلی بعدش تشکر میکنن ازم  ...

اوه خوش به حالت  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تازگیا چه عروسا همه بی ادب شدن 

عزیزم غذا میخوری خونتون کی میاد برات ظرف بشوره

حداقل وقتی جایی میرید کمترین کاری که می تونید بکنید کمک کردنه،خودتون باعث اعصاب خوردی می شید 

۴ تا ظرف ارزش داره واقعا  

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

والا بنظر من هم در مورد زنگ زدن هم ظرف شستن خودت باید قبل ازینکه کسی بهت میگفت انجام میدادی

شوهرتم دیگه ببین چقدر تحت فشاره و تورو میشناسه ک لجبازی ب خودش اسیب میرسونه

حالل مهمونتن کوفت شوهرت نکن با اعصاب خورد کار کردن خودتم بیشتر خسته میکنه 

اصلنم در مورد کرونا فکر نکنیدا مهمونی بدید برید بیاید....

خداروشکر که دارمت❤❤💙