2777
2789
عنوان

بهم بگید چکار کنم مهمه

215 بازدید | 12 پست

شما جای من بودید چیکار میکردید روز اول عید برای دو ساعت به صرف ناهار رفتم خونه مادرشوهرم بعد که رفتیم مادرشوهرم گوشیشو داده بهم زنگیدیم به کل فامیل میگفت باید به همه تبریک بگید منم از حرصم به کل فامیل خودمم زنگ زدم 

این به کنار

پدرشوهرم سرسفره بود من غذام تمام شده بود گفت  برو ظرف هارو بشور نمونه منم گوش ندادم و نرفتم حالا دیشب زنگ زده به شوهرم گلگی کرده منم به شوعرم گفتم عاقا من تنبلم از این به بعد هم کاری انجام نمیدم 

دیکه هیچی نگفتم و بعد چند دیقه گریه کردم توقع داشتم شوهرم بیاد ارومم کنه ولی بجاش اومد گفت چته گفتم دوست دارم بیای ارومم کنی محکم سرشو کوبوند به در 

درو شکست و از دماغش خون اومد الان نمیدونم چیکار کنم قهر کنم امروز ظهر هم مادرشوهرم اینا رو دعوت کردم بیان خوننون

خب عزیزم بنظرم اشتباه کردی و بچگانه رفتار کردی شما ، وقتی پدرشوهرت که از شما بزرگتره و جای پدرتونه به شما گفت باید گوش میکردی دیگه، اشکالی پیش نمیومد که ، اگر دوتا دونه ظرفو میشستی مگه چی میشد ؟ دیگه نه جای گلگی میذاشت و نه شوهرت اینجوری آسیب میدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که همیشه نگفته ظرفها رو می‌شورم چون با خودم میگم مادرشوهرم آشپزی کرده،ظرفها پای من بعدشم خیلی بده که بزرگتر ظرفها رو بشوره من بعنوان کوچکتر نگاه کنم بخصوص که پدرشوهرت ازت خواسته بود،،حالا سعی کن اومدن از دلشون دراری.

باید حرف پدرشوهرتو گوش میدادی، نمیگم برو کلفتیشو بکن، ولی وقتی روی مرد ریش سفیدو زمین میندازی، یعنی اقا شما به ی ورمم نیستی، همین که شوهرت دعوات نکرده آقایی کرده

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔