2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم بقیه سوالامم ج میدی؟عاشق پسرم... هرکاری بگی کردم برا پسر و خدا ی نی نی تو دلم گذاشت مطمئن ب ...

من رفتم پیش دکتر برای تعیین جنسیت اصلا فایده نداشت 

روغن زرد گوسفندی با بارهنگ تف بده هر روز ناشتا بخور تو پریودیت 

چهار ماه قبل از اینکه اقدام کنی 

هم خودت هم شوهرت فلفل سیاه بخور 

خودتو با جوش شیرین بشور 

یا با سرنگ بریز داخل واژنت 

این رو انجام بده پسر میشه 

نباید عفونت داشته باشی 

من رفتم پیش دکتر برای تعیین جنسیت اصلا فایده نداشت  روغن زرد گوسفندی با بارهنگ تف بده هر روز ن ...

روغن زرد چیه؟جوش شیرین و امتحان کردم گرمیجات خوردم.لگارگاسم و ....ولی اینحور شد شوهرمم مشکل نعده داره عمرا بخوره

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
نه اصلا رژیم نداشتم  مطمئن باش لاغر میشی  من خودم امتحان کردم

مرسی خدا کنه لاغر شم اولین باره همچین چیزی میشنوم که کسی با فلفل لاغر شده چون من رو غذام زیاد فلفل سیاه میزنم ولی بازم چاقم  

مرسی خدا کنه لاغر شم اولین باره همچین چیزی میشنوم که کسی با فلفل لاغر شده چون من رو غذام زیاد فلفل س ...

نه فلفل سیاه نسابیده با اب هر چند روز یه بار بخور مطمئن باش لاغر میشی

روغن زرد گوسفندی از یه جای مطمئن بگیر  از این روستاییها بگیر

منظورت روغن خش هست؟ک دوغ کره رو میگیرن؟اخه اسمش رو نشنیدم جایی هم ک میریم نگفتن تا حالا

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
به نظرت پنج کیلو رو با این روش میشه تا چند وقت کم کرد

من خیلی خیلی چاق بودم بعد زایمانم حالم از خودم بهم میخچرد هر چند روز خوردم بعد یه هفته یکی یا دوتا اضاف کردم الانم لاغر کردم دیگه نمیخورم هفته ای یه بارم سیاه دونه بخورم یه قاشق مربا خوری 

۵کیلو کمه زود لاغر میشی