2777
2789
من خیلی خیلی چاق بودم بعد زایمانم حالم از خودم بهم میخچرد هر چند روز خوردم بعد یه هفته یکی یا دوتا ا ...

ببخشید اینقدر مزاحمت میشم عزیزم شرمنده اما به نظرت تو ی ماه با این روش میشه پنج کیلو کم کرد و اینکه من طبعم سرده

روغن زرد چیه؟جوش شیرین و امتحان کردم گرمیجات خوردم.لگارگاسم و ....ولی اینحور شد شوهرمم مشکل نعده دار ...

فلفل برای مشکل نیست برای گرمیه فقط شوهرت نیم ساعت قبل نزدیکی قهوه بخوره فقط شوهرت خودت نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اینقدر مزاحمت میشم عزیزم شرمنده اما به نظرت تو ی ماه با این روش میشه پنج کیلو کم کرد و اینکه ...

نه خواهش میکنم

اره بابا 

منم طبعم سرده برات خوبه پس چون فلفل گرمه 

فلفل برای مشکل نیست برای گرمیه فقط شوهرت نیم ساعت قبل نزدیکی قهوه بخوره فقط شوهرت خودت نخوری

ممنوتم عزیزم😍

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
نه خواهش میکنم اره بابا  منم طبعم سرده برات خوبه پس چون فلفل گرمه

خب خداروشکر اخه من با کالری شماری دوازده کیلو لاغر کردم نزدیک یکسال پیش بعد از اون موقع تا حالا وزنم ثابت مونده دیگه نمیدونم چیکار کنم   

خب خداروشکر اخه من با کالری شماری دوازده کیلو لاغر کردم نزدیک یکسال پیش بعد از اون موقع تا حالا وزنم ...

فلفل بخور هفته ای یه بار سیاه دونه 

میدونی مامانم و خواهرم کرفس تازه میگیرین تیکه تیکه میکنن میخورن اونم خوبه چون من شیر میدم نمیتونم کرفس زیاد بخورم اخه میگن دوران شیردهی و بارداری کرفس بخوری بچه تشنج میگیره البته زیادش

من ی جا شنیده بودم شوید و تخم کتانم خوبه اما شوید زیادی خوب نیست

اره شوید خوب نیست فلفل بخور من امتحان کردم رو من جواب داده ایشالله واسه شمام خوبه طبعتونم که سرده خوبه چون فلفل گرمه بخور

خب خداروشکر اخه من با کالری شماری دوازده کیلو لاغر کردم نزدیک یکسال پیش بعد از اون موقع تا حالا وزنم ...

عزيزم روزانه چند كالري ميخوردي؟ تو چه مدت چقدر كم كردي؟

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

روزانه فکر کنم هشتصد تا هفتصد تا کالری میخوردم و توی دو ماه و نیم کم کردم ولی بعدش وزنم ثابت شد و دی ...

من با كالري شماري تو ٣٥ روز ٣ كيلو كم كردم.روزانه ٨٠٠ تا اينا ميخورم با حلقه.نميدونم چرا مال منم قفل كرده.پايين نميره ديگه.شما چقدر خوب كم كردي نسبت به من.من اين ماه پريودم نشدم .پريود شم وزنم ١،٢ كيلو پايين مياد

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏