2777
2789
عنوان

شوهرم ی حرفی زد بیاین

1574 بازدید | 48 پست

بحثمون شد اونم تو دعوا گفت انقد اینجوری کن تا طلاقتو بگیری بری خونه بابات بنظرتون چیکار کنم ک ادم بشه دلم نمیخاست انقد راحت این کلمه ب زبونش بیاد الانم قهریم تورخدا درست راهنمایی کنین حوصله شوهی خنده ندارم

🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن مردا توی بحث و دعوا زیاد از این حرفا میزنن

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

هیچ فعلا سکوت کن 

حالش که خوب شد بهش بگو حرفت خییییلی زشت بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

وقتی سر به سرشون بزاری یچیزی میپره از دهنشون دیگه..

در ظاهر جدی‌نگیر

اما در باطن واقعا بترس

دنبال اشکالهای خودت بگرد

بعدا از همسرت بپرس از چه رفتارهاییت ناراحته برطرف کن

الکی گفته خواسته تو رو بترسونه که باهاش دعوا نکنی

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

شوهر منم زیاد میگه ولی بعدش خیلی پشیمون میشه و معذرت خاهی میکنه..ب دل نگیر عیبی نداره

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  

نقطه ضعف دادی دستش.الان دیگه هی تکرار میکنه  هی تکرار میکنه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️