2777
2789
عنوان

قرص وروژست

94278 بازدید | 107 پست

سلام 

کسی بوده بخاطر آندومتریوز چندماه قرص وروژست خورده باشه؟ چرا دکتر اجازه بارداری نمیده؟ مگه کسایی که آندومتریوز دارن نباید سریع اقدام کنن پس چرا دکتر میگه باید اول چند ماه وروژست مصرف کرد؟ 

کسی بوده بعد از قطع قرص وروژست سریع باردار شده باشه؟ 

علامت آندومتریوز چیاس عزیزدلم؟؟؟ تو سونو شکمی فهمیدی داری یا واژینال

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دردهای وحشتناک داشتم موقعی که پریود میشدم رفتم سونوگرافی دکتر گفت pco هستم چند ماه قرص جلوگیری داد بهم و گف سریع باردار بشم بعدش اقدام کردم ولی متاسفانه قلبش تشکیل نشد وقتی سقط کردم باز دردای شدید اومدن سراغم که حتی با مسکن خوب نمیشدن رفتم دکتر تشخیص آندومتریوز دادن الان 4 ماهه دارم وروژست میخورم و اجازه اقدام برای بارداری ندارم. 

علامت آندومتریوز چیاس عزیزدلم؟؟؟ تو سونو شکمی فهمیدی داری یا واژینال

واس من درد شدید به حدی که فقط یه گوشه میوفتادم حتی نمیتونستم راه برم البته زمانای پریودیم، حین رابطه هم یه کم درد داشتم. 

واژسنال متوجه شدم. 

من اصلا این قرص رو نخوردم از اول هم تو اقدام بودم تهران مرکز مام میرفتم فقط میگفتن ویتامین d3 روزانه ...

از شما آندومتریوزتون اندازه اش چقدر بود؟ میگن اگه قرص نخوری که با هربار پریودی بزرگتر میشه!!! 

خدا را شکر که باردار شدید واس منم دعا کنید. 

از شما آندومتریوزتون اندازه اش چقدر بود؟ میگن اگه قرص نخوری که با هربار پریودی بزرگتر میشه!!!  ...

من کیستم سمت چپم بود ۳.۵ سانت بود طرف چپم هم چسبندگی تخمدان ب رحم داشتم از پشت هم چسبندگی رحم به پشت داشتم . چی بگم والا برای من بزرگ نشد . البته بعد زایمان هنوز وقت نکردم سونو برم ‌ببینم چقدر شده . ان شاالله شما هم زودی مامان میشی 

من ۵ ماه وروژست خوردم و ۶ ماه بعد از قطع کردن قرص باردار شدم من چسبندگیم داشتم ولی قرص وروژست خیلی م ...

منم چسبندگی دارم آندومتریوزم هم تو آخرین سونو 21 میلی بود

اصن آندومتریوز با قرص از بین میره یا فقط کوچک میشه؟ کسی میدونه؟ 

ممنونم، ان شاء الله 🙏

دکتر نصر خیلی معروفه مرکز مام تهران هست اعتقادی ب قرص نداشت فقط ویتامین دی و اسید فولیک داد . قبلش رفتم ابن سینا تهران ، اونجا کلی دارو داد ی ماه خوردم دیدم تاثیری نداشت رفتم مام . 

منم چسبندگی دارم آندومتریوزم هم تو آخرین سونو 21 میلی بود اصن آندومتریوز با قرص از بین میره یا فقط ...

برا من خیلی کوچیک شد ولی نمیدونم از بین رفت یا نه چون دو دوره مصرف کردم تو دوره ی دوم سونو نرفتم دکترم یه قرص کوالی فول ام بهم داده بود که همون ماه مصرف کردم ۶ ماه بعدم باردار شدم