2777
2789
عنوان

شوهرم ی حرفی زد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم تو دعوا از این حرفا میزنیم ولی دو دیقه بعدش  یادمون میره

اخه میدونی انگار اسم طلاق اوردن واس من یجور از بین بردن حرمت زندگیه این حرفی نبود ک بخاد همیشه بگه 

🤪
اخه میدونی انگار اسم طلاق اوردن واس من یجور از بین بردن حرمت زندگیه این حرفی نبود ک بخاد همیشه بگه&n ...

اره میدونم ولی اگ خیلی عکس العمل بذی نشون بذی نقطه ضعف دادی دستش 

بعدا تو یه فرصت بهتر با آرامش بهش بگو ک این حرفت درست نبود 

همین دیگ دوس نداشتم این حرفو ب زبون بیاره برای همین واقعا شوکه شدم

به نظرم کمی حساسی شوهر من تا حالا ده بار گفته پاشو برو خونه بابات اگه دعوارو ادامه بدی...بعدم منم گفتم باشه میرم صبح میرم .بعد صبح شده اومده بغلم کرده گفته جای تو فقط تو بغل منه گاهیم نیومده بغلم کنه ولی یادمون رفته منم نرفتم خونه بابام

خلاصه ازین حرفا خیلی پیش میاد بعد یه مدتی دستت میاد زندگیت یاخیلی بیخیالتر میشی اگه بخوای سر هرچیزی غصه بخوری زود میوفتی

به نظرم کمی حساسی شوهر من تا حالا ده بار گفته پاشو برو خونه بابات اگه دعوارو ادامه بدی...بعدم منم گف ...

اره خیلی حساسم 😞 عزیزم امیدوارم همیشه بهت این حرفای قشنگو بزنه 🌹🌹 

🤪
احساس میکنم دلم دیگ باهاش صاف نمیشه خیلی ناراحتم😭😭😭

میشه  

یادتون میره😂 

من پنج ساله ازدواج کردم شاید چهل بار دعوا کردیم خیلی وقتا گفتم دیگه از چشمم افتاد دیگه دوستش ندارم ولی الا شاید حتی  علت یکی از دعواها هم یادم نباشه 

در گل سعی کن زیاد با هم قهر نکنید اگرم قهر کردید کینه نکنید زود اشتی کنید

میشه   یادتون میره😂  من پنج ساله ازدواج کردم شاید چهل بار دعوا کردیم خیلی وقتا گفتم دیگ ...

الان ک گرفته خابیده اصن عین خیالشم نیس ولی من دوس ندارم پیش قدم بشم اخه حرفش برام سنگین بود

🤪
اره خیلی حساسم 😞 عزیزم امیدوارم همیشه بهت این حرفای قشنگو بزنه 🌹🌹 

باابا خیلی وقتا هم ازین حرفا نمیزنه میره سرکار بعدش که میاد به هم نگاه میکنیم اشتی میکنیم 

میدونی من بعد اینکه مادرمو از دست دادم فهمیدم که این دنیا واقعا جدی نیست و نباید خیلی مسایل جدی گرفت و حرص خورد و باید قدر اطرافیانو بدونیم و نباید باقهر و کینه الکی لحظاتو خراب نکرد

دعواتون روباارامش تموم کن سعی کن حرفشوبه دل نگیری  چون اگه حرفشوبه دل بگیری کم کم ازش بدت میادانگار مرداتوعصبانیت چیزی حالیشون نیست هرحرفی که بتونن میزنن که داخل دعواازشماجلوترباشن برای همین سعی کن ارومش کنی بجای اینکه عصبانی ترش کنی 

سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !
باابا خیلی وقتا هم ازین حرفا نمیزنه میره سرکار بعدش که میاد به هم نگاه میکنیم اشتی میکنیم  مید ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم انشالا هرچی خاک ایشون عمر شما باشه😞😞

🤪