2777
2789
حداقل چیزای بزرگ رو نگیر , مثل یخچال لباس شویی گاز.... بگو اینا با داماده ضمنا عقد که کنید و ...

مگه اونا رو هم قراره خانواده عروس بگیره جا ما ک همچی رسمی نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یخچال و گاز رو قراره بگیره با تلویزیون 

خب دیگه پس نگران نباش؛ بقیه رو از دم قسط بخر؛ بعدا تو زندگی رفتی بعد از چندسال یواش یواش عوض شون 

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خانواده عروس و داماد داره؛ من باشم که زیر بار نمیرم😁

ظلمه ک بعضیا میگن خوب دوماد خونه تهیه میکنه اگ دوماد نصف خونه رو بنام عروس کنه خوب منطقی میشه وگرنه وظیفشه ک پسر خونه روتهیه کنه و تیکه ها بزرگ

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
150 تومن سال 94؟؟؟؟؟؟ خونه با جهیزیه حساب کردین ۱۵۰ تومن؟

خیر عزیزم فرشام همه دستبافت تبریزه 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
ظلمه ک بعضیا میگن خوب دوماد خونه تهیه میکنه اگ دوماد نصف خونه رو بنام عروس کنه خوب منطقی میشه وگرنه ...

بله وظیفه داماده که ماشین و خانه با کلیه وسایل را تهیه کنه 

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
شما اینجوری جهیزیه دادین تا کلا رسم شهرتونه؟

من تهرانم 

والا من خانواده شوهرم و شوهرم شرایطشون خوب بود، پدر منم گفت جهیزیرو خوب می دم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟