2777
2789
عنوان

دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه اول از همه به جایگاهی که توی اجتماع داره نگاه میکنه بعد قیافه

نه اینطور نیست. اکثرا به قیافه. و هیکل نگاه می کنن. تقصیر نگیرین. مغزمون اینطوریه. 

شما اگه یه مرد اعتماد به نفس نداشته باشه خوشتون نمیاد ازش زیاد دیگع نه؟ 

اینم واسه ما مثل کسیه که هیکل خیلی چاقی داره

پس ینی بفکر پست و مقام 

نه اصلا!

طرز فکر غلطی دارین

اون به جایگاهتون نگاه میکنه تا ازش کمتر نباشین!

متوجه منظورم میشین؟مثلا کسی که کارمند بانک باشه بین یه معلم وخانه دار قطعا معلمو انتخاب میکنه نمیره سراغ اونی که خوشگل تره!

همون قضیه میزان تحصیلات میشه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

نه اینطور نیست. اکثرا به قیافه. و هیکل نگاه می کنن. تقصیر نگیرین. مغزمون اینطوریه.  شما اگه یه ...

وا این چ حرفی بود همه چیز ک ظاهر نمیشه این اقایون چرا همچین ن ؟ 

شاید روزی برسد شادی هایم سرازیر شود 
نه اینطور نیست. اکثرا به قیافه. و هیکل نگاه می کنن. تقصیر نگیرین. مغزمون اینطوریه.  شما اگه یه ...

متوجه ام

اما اگه بین دونفر که ظاهر خوبی دارن گیر کنه مطمئنم اونی که توی اجتماع نقش پررنگ تری داره رو انتخاب میکنه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ینی همه اقایون این شکلی ان ؟؟؟؟؟؟

انسانها عاشق روح هَم میشن نه جسم ! دقت کردین تو سن 

بلوغ خیلی اولویت داریم برای ازدواج ، بعدش عاشق کسی

میشیم که شباهَتی به اولویت ما نداره ، عشق حسیه که از

از جسم فراتره ، امیدوار عاشق انسان ل‍ایقی بشی و بهش برسی⁦❤️⁩

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...
نه اصلا!  طرز فکر غلطی دارین اون به جایگاهتون نگاه میکنه تا ازش کمتر نباشین! متوجه منظورم می ...

میدونم ولی متاسفانه تو این جامعه چنین چیزی فعلا هست کسی ب طرفش نگاه نمیکن ک چقدر سواد عاطفی داره چقدر سواد فکری داره همه ب سواد آکادمیک نگاه میکنن 

انسانها عاشق روح هَم میشن نه جسم ! دقت کردین تو سن  بلوغ خیلی اولویت داریم برای ازدواج ، بعدش ...

دقیقا ولی کو گوش شنوا عقلشون شده چشمشون .ممنونم امیدوارم 

وا این چ حرفی بود همه چیز ک ظاهر نمیشه این اقایون چرا همچین ن ؟ 

میگم که تقصیر ما نیست. ما همینجوریم. 

خودت الان با یه پسر ادم خجالتی، ضعیف (نه فیزیکی) یا با رفتارهای زنونه و وضع مالی ضعیف ازدواج می کنی؟ نه. اما اگه اعتماد به نفس داشته باشه حرف زن باشه می تونه خودشو جمع و جور کنه، موقعیت مالی خوب داشته باشه و تحصیلات عالی. اما اگه قیافش معمولی باشه، هیکلش یکم چاق باشه و شکم داشته باشه چی؟ صد در صد بهش اره میگی. معیارا فرق داره

دقیقا ولی کو گوش شنوا عقلشون شده چشمشون .ممنونم امیدوارم 

مطمئن باش هَمه عقلشون به چشمشون نیست ، گلم اول عزت

نفس بال‍ا و قدم دوم دیدگاه تون رو مثبت کنین

مطمئن باش هَمه عقلشون به چشمشون نیست ، گلم اول عزت نفس بال‍ا و قدم دوم دیدگاه تون رو مثبت کنین

دیدگاهم چطوری مثبت کنم با وجود یک سری آدمای قلابی و خودخواه ؟ 

میگم که تقصیر ما نیست. ما همینجوریم.  خودت الان با یه پسر ادم خجالتی، ضعیف (نه فیزیکی) یا با ر ...

ولی ی جاهایی باید از این مسئله فاصله گرفت و تجدیدنظر کرد با عقل پیش رفت 

دیدگاهم چطوری مثبت کنم با وجود یک سری آدمای قلابی و خودخواه ؟  

انسانهای مثبت و باشخصیت جذب کن ! مثل کاری که من کردم

اگه دیدگاه داشته باشی که برفرض مثال تمام آقایون عقلشون به چشمشونه به این باور انرژی میدی ! وَ هَمیشه به این دسته از آقایون برخورد میکنی