2777
2789
عنوان

تپل کردن نی نی های رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6148 بازدید | 70 پست
آهنوماه ششم دیگه شروع میکنن  بجای اد هم مولتی ویتامین بایدبدین  مولتی روبعدغذابدین آهن ...

ممنون عزیزم دخترم منم بالا میاورد خوب شده بود ولی اون روز یه قاشق چای خوری اب سیب دادم دو روزه باز شروع شده استفراغش

غذایی که تپل کنه.... منم دخترم رفلاکس داره آلرژی هم داره احتنالا به کره هم آلرژی داره. ۶ ماهشه. م ...

من فعلامرغ میدم بجای کره هم ۱ق روغن مایع میریزم توغذاهاش 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم رفتم داروخونه بگم اهن و مولتی ویتامین برا بچه ۶ماهه بده یا چی؟

باید قطره آهنی بگیری  که یک سی سی به اندازه ۱۵ میلی گرم آهن داشته باشه.

قطره های آهن ایرانی یک سی سی بیشتر از ۱۵ میلی گرم آهن داره واسه همین میگن به جای یک سی سی فقط ۱۵ قطره بدین کافیه. ولی طعم بدی داره.

خارجی ها خوبه اما بعضی ها یک سی سی اش فقط ۲ میلی گرم آهن داره!

باید یه آهن پیدا کنی که تامینش کنه.

دکتر به من لیپوزوفر رو پیشنهاد کرد ولی اون ۷ میلی گرم آهن داره نمیدونم چرا اونو پیشنهاد داد.

من خیلی حساسم رو آهن و ویتامین های بچم بعد از تحقیق فراوان واسش قطره میم اورنج خریدم که تمام ویتامیناش تکمیله و ۱۵ میلی گرم هم آهن داره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ممنون عزیزم دخترم منم بالا میاورد خوب شده بود ولی اون روز یه قاشق چای خوری اب سیب دادم دو روزه باز ش ...

فک نکنم ازاب سیب باشه چون من داروشوبااب سیب میدم

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
آهنوماه ششم دیگه شروع میکنن  بجای اد هم مولتی ویتامین بایدبدین  مولتی روبعدغذابدین آهن ...

عزیزم اینکه میگن بین ۲ وعده شیردهی منظور اینه که فاصله باشه بین شیر و آهن چون شیر باعث میشه جذب آهن ۵۰ درصد کم بشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عزیزم شما میگی هنوز اد میدی اخه غذا رو شروع کردی

اره من ازپایان۴ماهگی شروع کردم ولی هربارکه رفتم داروخونه بهم ندادن گفتن پایان۶ماهگی بیا هنوزکه ۶ماهش تموم نشده

عزیزم اینکه میگن بین ۲ وعده شیردهی منظور اینه که فاصله باشه بین شیر و آهن چون شیر باعث میشه جذب آهن ...

بله منم منظورم همین بود گلم☺

من فعلامرغ میدم بجای کره هم ۱ق روغن مایع میریزم توغذاهاش 

من هنوز مرغ رو امتحان نکردم ببینم آلرژی داره یانه.

به نظرم اشتباه میکنی عزیزم چون مرغ هورمونی هستش و کالریش هم از گوشت گوسفند کمتره و طبعشم سرده ولی گوشت گوسفند ۳ برتری نسبت به مرغ داره

کالری بیشتر

طبع گرم

هورمون کمتر

و به حای روغن نایع های معمولی هم از روغن زیتون استفاده کن. البته اول با مقدار کم امتحان کن ببین آلرژی نداشته باشه

اره دیگه ندادم شما هم نده شاید اون باعث میشه بچه بالا بیاره

اخه قرصشوبااب خالی بدم بیشتربالامیاره 

من هنوز مرغ رو امتحان نکردم ببینم آلرژی داره یانه. به نظرم اشتباه میکنی عزیزم چون مرغ هورمونی هستش ...

اخه بچم فعلا۶ماهش تموم نشده ۵ماه و۱۰روزشهمیترسم سنگین باشه