2777
2789
عنوان

تپل کردن نی نی های رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6145 بازدید | 70 پست
مطمئنی علت وزن نگرفتنش رفلاکسه؟؟ شاید شیرت سیرش نمیکنه  مجبوره حجم زیادی بخوره معدش پر میشه با ...

اره شیرم سیرش نمیکنه خودمم ۵ماهه رژیم مرغ وبرنج وسیب زمینی دارم غیرازایناچیزی نمیخورم خب معلومه شیرم ابکیه وکم چرب 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
اره شیرم سیرش نمیکنه خودمم ۵ماهه رژیم مرغ وبرنج وسیب زمینی دارم غیرازایناچیزی نمیخورم خب معلومه شیرم ...

الان دیگه غذا میدی سیر میشه وزنش میره بالا 

تنشون سلامت باشه وزن مهم نیست

حواست باشه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه غذا میدی سیر میشه وزنش میره بالا  تنشون سلامت باشه وزن مهم نیست

اره بخداچقددلم براش میسوخت شبایی که ازگرسنگی بزورمیخوابوندیمش وفک میکردم سیره .مامانم همیشه میگه توبچت فقط مشکلش گرسنگیه😃😃😃

الان وقتی بهش غذامیدم اخرای غذاخوابش میگیره 

سه وعده میدم ظهرفرنی عصرسوپ واخرشبم فرنی

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
الان چندماهه دارو نمیدم ولی خیلی بهتر شده اوایل راینتدین 

خداروشکرکه خوب شده الان چندماهشه؟

توروخدا پیدا کردی ب منم بگو

سلام گلم من این مدت اینارودادم به پسرم بنظرم وزنش تغییرکرده هنوزکه بهداشت نبردمش ولی توغذاهاش یه قاشق مرباخوری روغن زیتون میریختم .توفرنی هاش یه تیکه کوچولوموزرنده میکردم و۲هفته ای هم میشه عصاره پای مرغ توسوپاش میریزم انشالله که شمام نتیجه بگیرین

ب ممم بگو گلم 

سلام گلم من این مدت اینارودادم به پسرم بنظرم وزنش تغییرکرده هنوزکه بهداشت نبردمش ولی توغذاهاش یه قاشق مرباخوری روغن زیتون میریختم .توفرنی هاش یه تیکه کوچولوموزرنده میکردم و۲هفته ای هم میشه عصاره پای مرغ توسوپاش میریزم انشالله که شمام نتیجه بگیرین