2777
2789
عنوان

تپل کردن نی نی های رفلاکسی

6148 بازدید | 70 پست

سلام دوستان برای وزن گرفتن نی نی های رفلاکسی چی پیشنهادمیدین ازاونجایی که پسرم وزنش رونمودارقرمزه و۲کیلوکم داره برسه به نرمال میخواستم راهکارهای شماروبدونم به حریره وکره هم حساسه 

دکترمقدادی نوشته که برای بچه های رفلاکسی حدومرزنداره همه غذاهای زیر۱سالومیتونیدبهشون بدیدبشرطی که الرژی نداشته باشن 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم رفلاکس داره تپل نیست ولی وزنش خوبه 

من دمی برنج ایرانی میدم با کره 

خوراک مرغ با سیب زمینی 

ماکارونی آبگوشت یا مرغ 

پوره سیب زمینی باکره 

تخم مرغ آب پز با کره 

موز

نون وکره ومربا 

و.. 

منم دخترم رفلاکس داره تپل نیست ولی وزنش خوبه  من دمی برنج ایرانی میدم با کره  خوراک مرغ ...

پسرمن به کره حساسه  رفلاکس دخترتون خوب شده؟ چه دارویی میدادین؟

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
عزیزم دخترم ۷روز مونده ۶ماهه بشه چون نمیتونم برم بهداشت نمیدونم که اهنو کی شروع کنم و بااون ویتامین ...

آهن از ۶ ماه

اگر زودتر غذای کمکی میدی باید با شروع غذای کمکی آهن بدی.

آد هم تا ۶ ماه میدی بعد از ۶ ماه مولتی ویتامین میدی که شامل آد هم میشه

حالا من رفتم قطره مولتی ویتامین میم اورنج خریدم که هم آهن داره هم تمام ویتامینها

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

غذایی که تپل کنه....

منم دخترم رفلاکس داره آلرژی هم داره احتنالا به کره هم آلرژی داره.

۶ ماهشه.

من گوشت گوسفند پختم با چند تکه طیب زمینی خیلی چرب شد به نظرم خوب باشه. واسه ما که نی نی هامون به کره آلرژی دارن میتونیم از چربی گوسفند استفاده کنیم.

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عزیزم دخترم ۷روز مونده ۶ماهه بشه چون نمیتونم برم بهداشت نمیدونم که اهنو کی شروع کنم و بااون ویتامین ...

آهنوماه ششم دیگه شروع میکنن  بجای اد هم مولتی ویتامین بایدبدین 

مولتی روبعدغذابدین آهنوبین دوفاصله شیردهی که تاثیربزاره یعنی بامعده خالی نبایدبدین 

من فعلافقط آ د میدم پسرم بشدت حساسه بالامیاره بخاطرکرونانتونستیم ببریم پیش دکترش 😣

ممنون عزیزم رفتم داروخونه بگم اهن و مولتی ویتامین برا بچه ۶ماهه بده یا چی؟

بله بگید۶ماهشه