2777
2789
عنوان

تپل کردن نی نی های رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6145 بازدید | 70 پست
باید قطره آهنی بگیری  که یک سی سی به اندازه ۱۵ میلی گرم آهن داشته باشه. قطره های آهن ایرانی یک ...

ببخشید ها ولی متوجه نشدم فقط در همین حد فهمیدم که اگه اون قطره میم اورنج داشت اونو بگیرم این برا اهنه؟مولتی جدا بگیرم یا نه

اخه بچم فعلا۶ماهش تموم نشده ۵ماه و۱۰روزشهمیترسم سنگین باشه

حریره ی یادام رو امتحان کردی؟ اونم تپل میکنه

البته با احتیاط شروع کن آلرژی نداشته باشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم ۶ ماهشه رفلاکس داره و درست شیر نمیخوره 

یه سوال داشتم شما غذای کمکی میدین شیر خودنش کمتر نمیشه بعد غذا؟ اخه میگن جای شیر رو نمیگیره ولی مثلا فرنی میدم سیر میشه شیر نمیخوره و به نظرم منطقی ام هست بالاخره معدشو پر میکنه دیگه، ولی میگن نباید اینجوری باشه باید بعدش شیرشم بخوره

حواست باشه!
من دخترم ۶ ماهشه رفلاکس داره و درست شیر نمیخوره  یه سوال داشتم شما غذای کمکی میدین شیر خودنش ک ...

من که شنیدم اول باید شیر بدی بعدا غذا بدی چون فعلا اولویت با شیر هستش

ولی دختر من چون فرنی نمیخوره من اول فرنی میدم که شاید گرسنه باشه بهتر بخوره

تو که بچت قبول میکنه فرنی رو، پس اول شیر بده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ببین یه قطره چکون آب جوشیده سرد بریز رو قرصش و با معده خالی اول صبح بده بخوره اینجوری بالا نمیاره

اولاکه اینجوری میدادم بالامیاوردولی بااب سیب بالانمیاره چون شیرینش میکنه راحت میخوره

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
من که شنیدم اول باید شیر بدی بعدا غذا بدی چون فعلا اولویت با شیر هستش ولی دختر من چون فرنی نمیخوره ...

اول شیر بدم سیر میشه دهنشو قفل میکنه نمیخوره چیزی 

حداقل باید ۲ ساعت بعد از شیر بهش بدم ۲ ساعت بعدشم شاید شیرشو بخوره

حواست باشه!
حریره ی یادام رو امتحان کردی؟ اونم تپل میکنه البته با احتیاط شروع کن آلرژی نداشته باشه

نه اصلا مطمئنم به بادومم حساسه

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
من که شنیدم اول باید شیر بدی بعدا غذا بدی چون فعلا اولویت با شیر هستش ولی دختر من چون فرنی نمیخوره ...

کلا فرنی هم به زور میخوره هی تف میکنه 

سرلاک هم همینطور 

چیزی که یه ذره غلیظه رو سخت میخوره 

یه قاشق میدم باید اب بدم بعدش که قورت بده

حواست باشه!
نه اصلا مطمئنم به بادومم حساسه

بادوم زمینی نه هااا

بادوم درختی