2777
2789
عنوان

کاش دیگه ایندفعه...😔

281 بازدید | 23 پست

بچه ها سلام

عیدتون مبارک

دعا کنید ماهم هرچه سریعتر نی‌نی‌دار بشیم😌

خیلی وقته داریم اقدام میکنیم..

این ماه پریودم ۴،۵ روز دیر کرده بود همش میگفتم ان‌شاالله که حاملم.. فرداش زد و پریود شدم🤦‍♀️

حالا خیلی کم بود شدت خونریزیم و از روز ۴ پریود به بعد دیگه کلا هیچ لکه ای ندیدم..

ینی میتونم امیدوار باشم بنظرتون؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا امید نباش ولی پریودی یعنی حامله نیستی چون باردار باشی لک میبینی اونم یک روز که خیلی شایع هم نیست همه هم ندارن.منم ۸سالو رد کردم وارد ۹ سال ازدواج شدم بدون بچه و دیگه مگه معجزه شه واسم 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
😌😌😌😌

منم امیدوارم. امیدوارم خدا مثل همیشه که هوامو داشته تو این مورد هم به دادم برسه. برای شمام امیدوارم فرزندت تو همین سال ۹۹ متولد بشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم