2777
2789
عنوان

کاش دیگه ایندفعه...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 23 پست
اخه من موندم بچه بیارم یا نه .۳ ساله داریم جلوگیری میکنیم و ۱ ساله اومدیم خونه خودمون .

من که خیلی زیاد بچه دوس دارم.. شایدم چون به سختی هاش آشنا نیستم اینو میگم😌

اما از اینکه جلوگیری کردم هرچند کم به شدت پشیمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی زیاد بچه دوس دارم.. شایدم چون به سختی هاش آشنا نیستم اینو میگم😌 اما از اینکه جلوگیری کر ...

اخه ی چیزی که فکرمو درگیر کرده اینه من دو سه ماه تقریبا نزدیکای پری دیگه جلوگیری نمیکردم حالا فک میکنم دیگه نمبتونم بچه بیارم و این مدضوع فکرمو درگیر کرده 

😔😔😔 شماهم خیلی بچه دوس داری؟؟؟

میدونید من سه تا سقط داشتم و واقعا واسم سخت بود و غصه میخورم گاهی چرا زیر ۳۰ ازدواج کردم زود بچه دار شم الان بالای ۳۵ سالم و بچه ندارم یعنی مرز خطرم و تو حکمتش موندم.آخه من هیچ دلیلی واسه بچه دار شدن نداشتم آزمایشامون سالم بود چی بگم والا😥

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
میدونید من سه تا سقط داشتم و واقعا واسم سخت بود و غصه میخورم گاهی چرا زیر ۳۰ ازدواج کردم زود بچه دار ...

ای بابا😔

دعا میکنم ان‌شالله به هررر حاجتی که تو دلتونه تو همین سال برسید🤲

اخه ی چیزی که فکرمو درگیر کرده اینه من دو سه ماه تقریبا نزدیکای پری دیگه جلوگیری نمیکردم حالا فک میک ...

من موقع جلوگیری باخودم فک میکردم هروقت بخوام بچه دار میشم دیگه حالا فعلا بذا جلوگیری کنم.. ولی حالا میدونم که اشتباه میکردم

شاید خدا داره اشتباهمو یادآوریم میکنه

ای بابا😔 دعا میکنم ان‌شالله به هررر حاجتی که تو دلتونه تو همین سال برسید🤲

مرسی عزیزم به همچنین شما

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین