2777
2789
عنوان

سرفه در بارداری

168 بازدید | 11 پست

خانما الان ۲۴ هفتمه تقریبا 

چند وقته سرفه میکنم الان چندروزه شدیدتر شده چندتا درمان خانگی هم امتحان کردم ولی خوب نشدم الانم که به دکتر دسترسی ندارم 

اگه تجربه ای دارین لطفا بگین میترسم واسه جنین ضرر داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هیچ ضرری نداره .از ترش کردن معدت هست.من تقریبا از همین موقع شما سرفه داشتم تا روز زایمان.حتی روز سوم بعد زایمان بخاطر داروی بیهوشی خیلی سرفم شدید شد.که تقریبا بعد دوسه ماه از زایمان خوب شدم.اتفاقا چون هی چهار تخمه میخوردم رفلاکسم بیشتر میشد.ولی حریف مادرم نمیشدم مدام بهم میداد و من تا صبح هم سرفه میکردم.در ضمن بچم رو به زور با سزارین در اوردیم جا خوش کرده بود.اصلا سرفه برای بچه تو شکم بد نیست ولی خودم دنده هام نابود شده بود شبا بیشتر سرفه میکردم.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
منم  ی ماه پیش همش سرفه داشتم رفتم دکتر واسم ی شربت گیاهی نوشت خوب شدم الان خونم نیستم اسمشو بت ...

خداروشکر عزیزم واقعا دارم اذیت میشم بخاطرش 

هر موقع بهش دسترسی داشتی ممنون میشم اسمشو بگی

چون بارداری اویشن و گیاهی نخور تا میتونی اب جوشیده بخور بزار گلوت نرم شه و بخور گرم بده و اب نمک قرق ...

دائم آبجوش آبلیمو و عسل میخورم ولی اصلا فایده نداره 

آب نمکم اصلا نمیتونم قرقره کنم چون حالت تهوع وحشتناک میگیرم😔

سلام هیچ ضرری نداره .از ترش کردن معدت هست.من تقریبا از همین موقع شما سرفه داشتم تا روز زایمان.حتی رو ...

خداروشکر عزیزم مرسی خیالم یه خرده راحت شدچون با اینکه خیلی اذیت میشم ولی بیشتر نگران بچه بودم که واسش مشکلی پیش نیاد

خداروشکر عزیزم واقعا دارم اذیت میشم بخاطرش  هر موقع بهش دسترسی داشتی ممنون میشم اسمشو بگی

چشم حتما بهت میگم گلم چون خودم خیلی اذیت شدم ۳روزه خوب شدم

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش