2777
2789
کک و مک با هیچی از بین نمیره الکی هزینه نکن

میدونم ولی این قلم فرق میکنه،قیمتش خوبه،در اصل جای خال یا کک و اینارو‌زخم میکنه و بعده ی مدت زخم خشک میشه میفته و جاش ترمیم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی این قلم فرق میکنه،قیمتش خوبه،در اصل جای خال یا کک و اینارو‌زخم میکنه و بعده ی مدت زخم خشک ...

منم ارزومه کک و‌مکام بره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
میدونم ولی این قلم فرق میکنه،قیمتش خوبه،در اصل جای خال یا کک و اینارو‌زخم میکنه و بعده ی مدت زخم خشک ...

ببین من خودم دارم زیادم هست

و خیلی تحقیق کردم حتی دکتر فوق تخصص پرسیدم

گف درمان نمیشه

اگرم بره بعد یه مدت برمیگرده حالا یا کمرنگتر یا اصلا بیشترم شاید بشه

حالا این دستگاهی ک شما میگین رو نمیدونم ولی حداقل روی 2تا دونه بگین امتحان کنه جواب گرفتین ادامه بدین یهو نزنه صورتتونو خراب کنه لک بیاره

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
ببین من خودم دارم زیادم هست و خیلی تحقیق کردم حتی دکتر فوق تخصص پرسیدم گف درمان نمیشه اگرم بره بع ...

خودت میخری و تو خونه انجام میدی،تو همین نی نی سایت هم تاپیک درموردش هست خوندم خیلیا راضی بودن ،ولی خب بازم کاملا مطمئن نیستم