شوهرمچندبه من خیانت کرده...از طریقدتلفن...چت میکرده و زنگ میزده ولی حتی یک نفرم از نزدیک ندیده دوست داره چت کنه ...چند باهم دعوا کردیم قهر کردم دعوا کردم هربار معذرت خواهی میکرد ولی باز....بار آخر دیگه خیلی گریه کردم خودمو زدم اونو زدم از خونه انداختمش بیرون خیلی گریه کرد پشیمون بود میگفت یبار بهم فرصت بده کمکم کن دیگه هیچ وقت تکرار نکنم ....اینم بگم که برای من از هیچ چیزی کم نزاشته ولی خودم چند تا عادت بد دارم که الان دارم رو خودم کار میکنم مثلا شام و ناهار به موقع درست نمیکنم شبا تا صبح سرت تو گوشیه ولی اون دوست داره زود بخوابم...الان میخام بهش یه فرصت بدم چون بخاطر بچه ام نمیتونم جدا شم ولی این شک لعنتی نمیزاره همش فکر میکنم داره چت میکنه بهم دروغ میگه دارم دیوونه میشم توروخدا بگین چیکار کنم از فکرش بیام بیرون الان نمیتونم برم مشاور متاسفانه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم سعی کن یه فرصت دیگه بهش بدی نه بخاطر اون بخاطر بچت و خودت سعی کنید جفتتون برای هم جبران کنید واسه هم تلاش کنید کارای بدی که دارید جفتتون بزارید کنار ولی اگر نتونستی و شک داشتی و دلت دیگه باهاش صاف نشد جدا شو و خودتو اذیت نکن ولی فکر کنم زندگیت ارزششو داره یه شانس دوباره به شوهرتو خودت بدی