2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58250 بازدید | 236 پست

پیامتو دیدم یاد دختر کوچولویی افتادم سال ۹۶ ک دخترمو بردم بیمارستان لوزشو عمل کنم تو اتاق ی دختر کوچولویی آوردن ماشین زده بود بهش لگن ب پایین خرد شده بود وزنه وثل کرده بودن بهش ..ی اوضاعی داشت اصلا نباید تکون میخورد فقط نگاه ب سقف اینم بچه چقد گریه میکرد دلم براش کباب بود اونم کنار خیابوون با مامانش بوده ماشین بهش زده بود ..باباهه ک اصلا با مادرش حرف نمیزد معلوم بود خ عصبیه انگاری اون باهاشون نبوده ..یادش افتادم امیدوارم هرجا هست االان خوب و خوش باشه آوینا کوچولو

خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه
خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه

پس عزیزم خداروشکر کن ک بلا ازت دور شده و دخترت حالش خوبه الان رضایت هم کار اشتباه بوده اون ک از جیبش نخواسته بده برگ بیمه داشته ..

خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه
خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه. خداروشکر که کنارتونه .ان شاا... بزودی سلامتی کاملشو بدست میاره. 

عزیزم یه برنامه طاقچه هست دانلودش کن که اینروزا یسری کتاباشو رایگان کرده. کتاب تعیین کننده ترین عامل در مقدرات بشر از استاد پناهیان واقعا عالیه. خیلی بهتون آرامش میده. زیادم نیست. اینم پیام برنامشه که تو واتساپ برام فرستادن و لینک پایینش رو بزنید آدرسه دانلود برنامشه. التماس دعا

از امروز به مدت یک هفته کل کتاب‌های کانون و پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نرم افزار طاقچه رایگان شده. برای کسایی که بچه‌ی کوچیک دور و برشون هست شاید جالب باشه. مخصوصا کتاب‌های صوتیش خیلی خوبه :)

https://taaghche.com/publisher/1828

پس عزیزم خداروشکر کن ک بلا ازت دور شده و دخترت حالش خوبه الان رضایت هم کار اشتباه بوده اون ک از جیبش ...

منم نمیدونم مشکلش چی بود اینقدر بالا پایین پرید که رضایت بدیم هنوز هنگم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

پس عزیزم خداروشکر کن ک بلا ازت دور شده و دخترت حالش خوبه الان رضایت هم کار اشتباه بوده اون ک از جیبش ...

من اون موقع اطلاعی از قانون نداشتم و خیال میکردم باید از جیبش بده 

دلم سوخت 

هیچکه هم هیچی نگفت 

ولی بعد از چند وقت متوجه شدم چی به چیه

باشه منکه رضایت دادم تموم شد رفت .دیگه خودش میدونه و خدای خودش

چطوری عزیزم خیلی وقت بود گمت کرده بودم

من عاشق اون یاسی پاک و زیبا هستم چه خوب عکسشو گذاشتی

ولی یه چیزی میگم گلهمر جان نکنه واقعا اون طرف نزده بهتون شما افتادی از لبه جدول بعد افتادی جلو ماشین؟ یعنی میگم اینقدر خودخوری نکن شاید اگه اونم مقصر میشد و رضایت نمیدادی عذاب وجدان میگرفتی که اون گناهی نداشت خودت افتادی بودی

یه چیز دیگه ام بگم واسه یاسی جان آرد بزار لمسش کنه چون تو فیزیوتراپی فشار روش زیاد بوده اینا آرامش بچشه براش .آب بازیم همینطور بزار زیاد بخنده تخلیه بشه

چطوری عزیزم خیلی وقت بود گمت کرده بودم من عاشق اون یاسی پاک و زیبا هستم چه خوب عکسشو گذاشتی ولی یه ...

ممنون عزیزم .

خوبیم خداراشکر 

راننده زدن که زده شاهد داشتم چند تا که دیدن 

ولی خب جدول وسط خیابون که یه مقدار شکستگیم داشته مجهول بود 

دو روز بعد از تصادف اومدن برش داشتن 

خدا خودش بهتر میدونه 

منکه رضایت دادم فقط مشکلم از راننده بی معرفت بود دخترم حالش خیلی بد بود رفتو دیگم پیداس نشد دوبار اومد سر صحنه اونم با کلی حالت طلبکارانه اصلنم احوال دخترمو نپرسید 

بعدم دیگه خبری ازش نداشتم 

ممنون عزیزم . خوبیم خداراشکر  راننده زدن که زده شاهد داشتم چند تا که دیدن  ولی خب جدول ...

پس ولش کن بلاخره آدم ناتو و ببخشید عوضی هست تو دنیا اونم زیادددد بسپرش به خدا و هر چی قبول داری ولش کن تا توام رها بشی و زندگیتو بکنی .از کسیکه چیزی نمیفهمه توقع داری چکار کنه برات اون اگه وجدان داشت خیلی کارا باید میکرد که نکرد توام زندگیتو بکن راحت هرچی تو رهاتر بشی دخترتم بهتر میشه اخلاق و روحیه مادر مستقیم اثر میزاره رو بچه

اخر سر بهش میگفتی من که حلالت نمیکنم و میگفتی امیدوارم خدا جواب ادم نامرد و بی سپاس رو بده ،

ادم بیشعور و نفهمو چه جور میشه حالیش کرد 

ادم بیشعور و نفهمو چه جور میشه حالیش کرد 

درسته ولی حالتو درک میکنم خیلی ناراحت کنندس رفتار اینجور ادما ،منم خیلی حرص خوردم ،امیدوارم دخترت زودی خوب بشه کلا این روزا رو فراموش کنی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

اره من یک درصدم خودمو بدون دخترم تصور نمیکردم  واقعا اگه دخترم نبود میلیارد پولم میدادن به چه ...

خدا حفظش کنه برات.. چشش خوب میشه؟

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی