2777
2789

قضیه ازونجا شرو میشه که شوهر من ۲ تا برادرن و ۷ تا خاهر.برادر شوهرم ک کلا سالیا درازه باهاشون قط رابطه کرده و رفته شهر دیگه

ز گیتی دو کس را سپاس ؛ یکی حد شناس ... دیگری حق شناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام جهیزیه رو من بردم خونه شوهر ولی اونا هرجا نشستن گفتن عروس جهیزیه نیورده! 

بچمم ک بدنیا اومد هرچی پول براش اوردن مادر شوهرم برداشت برا خودش ب بهانه اینکه اون میخاد پس بده(البته طرفای شوهرمو)

دستبند نامزدیمم ک دزدید میگفت خودم خریدم مال خودمه پشیمونم نمیخام بت بدمش

خلاصه رفتارشون بامن خیلی بده . من اولا اهمیت میدادم ولی ب مرور دیگه محل سگشونم نمیذارم . اونام ککم لطفیی نمیکنن اصلا . ینی مامانش اینا انقد نفهمن ک منو بچم ۲ ماه تک و تنها شهر غریب بکدیم حتی یکبار زنگ نزدن حال نوشون بپرسن ( شوهرم رفته بود شهر دیگه برا ماموریت اجباری منم بخاطر شغلم نمیشد برم جایی)

تو هیچ مناسبتی حتی یکبارم بهم زنگ نزدن!من روز مادر و پدر ب شوهرم گفتم تو باگوشی خودت زنگ بزن منم تبریک خشک و خالی بهشون میگفتم .

ولی اینا بازم یکطرفه بود. برا عید امسالم همینم بهشون نگفتم. امشب مادرش زنگ زده بود به پسرش ک چرا زنت بما تبریک عیدو نگفته!!!!!

منم در کمال ارامش بهش گفتم عزیزم لیاقتشه . ازین ب بعد تااحترام نذاره احترام نمیبینه 

بعدم رفتم یه لیوان دمنوش عسلی برا خودم درس کردم . ی کاسه اجیل و یه بشقاب میوه اوردم نشستم پای تیوی های بخور و بخند و محل ب شوهر نده😁😉😁😁😉😉