من چون شوهرم کرونا. گرفته به دکترا. میگم بدون. اینکه ازمایش بنویسن. میگن علایم. نداری اگه. تنگی نفس داشتی. بیا. خب. اون موقع چه فایده. ریه درگیر. میشه که. چهل. سی. هم زنگ میزنم همینو میگه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
نه. فشار خون بالا داشت یه شب عرق زیاد ریخت فشارشو گرفتم پایین پایین بود وضربان قلب بالا دخترم گفت ببر سریع دکتر این یه عفونتی داره بردم سی تی ریه کردن ریه سفید سفید بود
به خاطر استرسه خدا نکنه بگیری ببین اول با سرما خوردگی شروع میشه بعد کم کم نفس کم میاد
شوهر من اصلا تنگی نفس نداشت که