2777
2789

من چون شوهرم کرونا. گرفته  به  دکترا. میگم بدون. اینکه  ازمایش بنویسن. میگن علایم. نداری اگه. تنگی نفس داشتی. بیا. خب. اون موقع چه فایده. ریه درگیر. میشه  که. چهل. سی. هم زنگ میزنم  همینو میگه 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

۴۰۳۰ یا ۱۶۶۶

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفست رو ۱۰ثانیه حبس کن اگه بعدش اذیت نشدی نداری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همسرت تو خونس یا بیمارستان ؟؟

بیمارستان 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
۴۰۳۰ یا ۱۶۶۶

من چهل سی زنگ زدم 

میگن خیلی صحت نداره 

والا هرکی یه چیزی میگه سخته راست و دروغ رو تشخیص بدی

ولی اینو چندین جا خوندم

خدا رحم کنه فقط 

من الان تنگی نفس دارم و تب دارم از داخل انگار

میترسم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الهی خدا شفاش بده خیلی سخته علائم هم داشت ؟؟

نه. فشار خون بالا  داشت  یه شب عرق زیاد ریخت فشارشو گرفتم پایین پایین بود و‌ضربان قلب بالا دخترم گفت ببر سریع  دکتر این یه عفونتی داره بردم سی تی ریه کردن ریه سفید سفید بود 

والا هرکی یه چیزی میگه سخته راست و دروغ رو تشخیص بدی ولی اینو چندین جا خوندم خدا رحم کنه فقط  ...

به خاطر استرسه خدا نکنه بگیری ببین اول با سرما خوردگی شروع میشه بعد کم کم نفس کم میاد 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
به خاطر استرسه خدا نکنه بگیری ببین اول با سرما خوردگی شروع میشه بعد کم کم نفس کم میاد 

شوهر من اصلا تنگی نفس نداشت که

نه. فشار خون بالا  داشت  یه شب عرق زیاد ریخت فشارشو گرفتم پایین پایین بود و‌ضربان قل ...

خدای محمد شفاش بده ریه سفید یعنی چی ؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه